Unable to Boot into OS Successful Install on ASUS/Intel Mobo - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Unable to Boot into OS Successful Install on ASUS/Intel Mobo Jump to content
CrzySheeit

Unable to Boot into OS Successful Install on ASUS/Intel Mobo

Recommended Posts

I installed 10.9 on my desktop with ASUS/Intel/Nvidia GTX480 GPU setup on a 900GB partition and i get the attached screen and no further.

 

If more info is needed please let me know. Any help is greatly appreciated.

post-36794-0-38038400-1395888370_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites

Plug your USB or DVD, which one you used to install OS X Mavericks 10.9. After booting up your USB / DVD, choose your partition with OS X and boot with these flags: PCIRootUID=0 ; UseKernelCache=No.

 

If these flags dont work, please wait until a moderator or administrator answer.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    116    0

×