Unable to boot to installer... - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
WhaleTrain

Unable to boot to installer...

Question

WhaleTrain    1

Hi guys, I recently found out about Niresh's 10.9 distro and decided I wanted to try it on my machine (specs below). Unfortunately, even with UEFI BIOS setting correct, I am unable to boot to the installer via the created USB. For some reason, it stays on the blinking cursor and nothing. I can't even get to the flags or anything. There is no activity light flashing on the USB either.

 

I have followed the guide many times and still unable to boot. I only have access to a Windows machine so any Mac method would be useless for me.

 

Thanks.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Specs:

 

Intel i5 4670k (No OC)

Gigabyte GA-Z87-HD3

16GB RAM

HD7850 2GB

120GB SSD

 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
WhaleTrain    1

Download iBoot. Burn it to CD/DVD. Boot with it and then select your USB.

 

I don't know why I didn't think of that. Thanks, I will try that!  :)

 

BTW Should I download the haswell version or the normal version? I'm presuming haswell but wouldn't 10.9 already have haswell suppport?

 

Was sure if you could boot USB devices through it. I will get back to you on this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

As your processor is Haswell so you should download Haswell though I have not checked personally. Far I have tested i5 3rd generation with normal iBoot and it works.

You 3rd doubt has same reply as above, Yes I have tested it on i5 3rd gen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
WhaleTrain    1

As your processor is Haswell so you should download Haswell though I have not checked personally. Far I have tested i5 3rd generation with normal iBoot and it works.

You 3rd doubt has same reply as above, Yes I have tested it on i5 3rd gen.

 

Apologies for the long delay, I have been busy.

 

I think that maybe the USB I am using or the tools or even the ISO is giving me issues. Simply because I cannot boot through iBoot as it doesn't show nor can I boot normally.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hi guys, managed to make a hackintosh and everything is going great (Wifi, cpu ECT)   But it's pretty damn slow, i tried one of my favorite lightweight games to test (The Ultimate Doom) and it could barely run THAT! This is my first time and i have no idea how to get my 8570 to work.. Probably should have read a bit, eh? Lol.   And no I don't plan on using my hackintosh for gaming, but god so slow..   Thanks, help would be very appreciated. Edit: It's the dedicated version btw, and in about my mac I see "Graphics Display 3 MB" maybe the issue?  
    • Trying to boot to the installer but I get instant reboot after the following: I am using the following flag (I tried a variation - I need USBBusFix=Yes otherwise it fails even earlier): All my USB devices turn off just before it reboots, so I'm guessing it loses connection to the USB install media - but I can't work out why it's disabling all the USB's. CPU: AMD FX 8350 (8-core)
      RAM: 12GB HyperX Fury
      Motherboard: AsRock Fatal1ty 990FX Killer
      GPU: Gigabyte 4GB NVIDIA GTX 960
    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×