Installer won't boot even with bootflags - HP Mini 110 - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Installer won't boot even with bootflags - HP Mini 110 Jump to content
Kyle_69

Installer won't boot even with bootflags - HP Mini 110

Recommended Posts

Hi.

 

I am trying to install Niresh Mavericks to my HP Mini 110. I can get to the boot menu which tells me that I can enter bootflags and select boot options. However, when i press enter on "Niresh-Mavericks", after like 2-3 seconds it just goes back to the previous screen which is the bootmenu of niresh.

 

I tried bootflags since I am HP and i have atom.

hp -v

atom -v

USBBugFIx=Yes

UseKernelCache=Yes ( i also tried UseKernelCache=No)

GraphicsEnabler=Yes

 

I tried to type one or more bootflags to each other but still doesn't work.

 

What should I do?

 

Please help me

 

PS: The installer works since it boots on my Lenovo Z370 and I also installed mac on my Medion Akoya S2211. I would really like it to be installed on my mini since I only tested the niresh on my other 2 laptops and the mini would mainly be my mac device.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still nothing happens.

 

Please continue helping me out. I've also tried it on another USB still it doesnt work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hello everyone,  I'm trying to install High Sierra (with AMD support) on my AMD 4500m Lenovo G505s laptop. When booting from Clover in EFI with i get some really fast screen log then the pc reboots. Now, i know there isn't a way you could help me without some info/logs, unless i'm missing a major malfunction known on these kind of laptops, so, do you know a way i could prevent it from rebooting in order to at least understand what is causing this problem? Do you think even trying to put OSX on this laptop is worth it? Thank you.
    • Hello, i am trying to install High Sierra on my ASUS X75VB but i am getting multiple errors with the ACPI.
      I believe it is CPU related?

      Mainboard: HM76 (X75VB SOCKET 0)
      CPU: Intel Core i5 3320m (Not the original CPU of this laptop!)
      GPU: Intel HD Graphics 4000 & NVIDIA 2GB Geforce 740M
      RAM: DDR3 8GB
      Storage: 120GB SSD (SATA-2)

      I have used the DSDT.aml & SSDT.aml from the following resource:
       https://github.com/xxx10101xxx/ThinkPad-X230-macOS/tree/master/i5-3320M

      My config.plst can be found here:
      https://drive.google.com/open?id=1lK7ixY8fAvtIJv8gY6Gf-RQvKJBVcFLm

      Thanks in advance!
    • im already download 10.12 and 10.13 . when im trying install 10.12 . all works fine , like resolution already 1920x1080 , sound , network all fine .. but when im trying install 10.13. resolution wont 1080 , already install nvidia web drivers , but hopeless..

      using Nvidia GT630 , btw .
    • I have Yosemite Zone working on Virtualbox fine.  After downloading High Sierra Zone there is only a dmg and no ISO.  I tried converting the dmg with hdiutil but it goes to 8GB and I get "no bootable media" in Virtualbox.  Has anyone been able to do this yet? 
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    116    0

×