Niresh 10.8.5 error after successful install - OS X Mountain Lion 10.8.5 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Eriaku

Niresh 10.8.5 error after successful install

Question

Eriaku    4

Hi guy's, i tried to install Hackintosh under a laptop :

 

Acer Aspire 5750

intel core i3 (2.2ghz) 3Mb L3

HD graphics 1760Mb

4Gb ram

500Gb HDD

 

It had a success install but after first restart i had this error :

 

boot0: GPT

boot0: GPT

boot0: error

 

I used for this installation only the DVD of Niresh 10.8.5, i maked one partition of 500Gb HDD and install the osx on it.

 

please if i did a mistake tell me what to do

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Eriaku    4

Hi, i did another thing, i formatted the HDD into 2 partition (100gb and 400gb), then i installed the hackintosh in the 400gb partition, so after the first reboot it worked like charm, i dont know why it didn't work for me on the first time but here we go, congratulation.

First problem i got is the WiFi, then the second problem is the Trackpad (touchpad), how i get this thing works ?

most impotent for me now is the trackpad (touchpad) because i have to work all the time with the mouse so that's annoying to me ..

please help and thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Which WiFi card do you have? Forget WiFi if its not the only Atheros model supported by OSX.

And same for touchpad first tell which touch pad your laptop has.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Eriaku    4

Hi there, i was  really working hard to get the references needed here, so here we go :

The WIFI Card : Broadcom 802.11n Network Adapter PCIVEN_14E4&DEV_4358

 

For the touchpad version i dont know how to get it, sorry, i installed recently windows xp and installed Aida to get the touchpad version but i dont know how to find it, there is no clue, if you can help me please let me know, thank you guys i really appreciate it 

 

Acer Aspire 5750

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Deepak    1,701

you can use Slytrherin Has Elan Touchpad Drivers ..

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Eriaku    4

Im not very sure when I can get it right, can you please get me the right link for the driver ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Deepak    1,701

download slytherin and goto Drivers /Touchpad/Elan touchpad 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Eriaku    4

Please I have a big problem ..

My laptops internal microphone is always activated .. I don't know how to turn it off

Tell me what to do and thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×