Can't boot into 10.9 - Troubleshooting - Hackintosh Zone Can't boot into 10.9 Jump to content
  • 0
Danny Ramos

Can't boot into 10.9

Question

Installed using tutorial, everything appears to have installed fine.

When I try to boot into 10.9 I get the Apple logo with a loading circle under it, after it goes into a white/grey-ish screen and stays there.

 

Tried boot flags -x, -v, graphicsenabler=yes/no

and nothing.

 

 

Hardware specs.

 

Intel 4770K
Asus Maximus VI Hero

EVGA GTX760 FTW 4gb

16gb 1866 Corsair XMS3 

 

 

Going to try a re-install, hopefully it helps.
New to "Hackintosh" so any tips or guides will help.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

@Danny Ramos It's always good etiquette to describe how you got it working to help others facing similar problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'd love to know what you did. I'm running an Asus Maximus IV Gene Z and hit the wall.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hello everyone,  I'm trying to install High Sierra (with AMD support) on my AMD 4500m Lenovo G505s laptop. When booting from Clover in EFI with i get some really fast screen log then the pc reboots. Now, i know there isn't a way you could help me without some info/logs, unless i'm missing a major malfunction known on these kind of laptops, so, do you know a way i could prevent it from rebooting in order to at least understand what is causing this problem? Do you think even trying to put OSX on this laptop is worth it? Thank you.
    • Hello, i am trying to install High Sierra on my ASUS X75VB but i am getting multiple errors with the ACPI.
      I believe it is CPU related?

      Mainboard: HM76 (X75VB SOCKET 0)
      CPU: Intel Core i5 3320m (Not the original CPU of this laptop!)
      GPU: Intel HD Graphics 4000 & NVIDIA 2GB Geforce 740M
      RAM: DDR3 8GB
      Storage: 120GB SSD (SATA-2)

      I have used the DSDT.aml & SSDT.aml from the following resource:
       https://github.com/xxx10101xxx/ThinkPad-X230-macOS/tree/master/i5-3320M

      My config.plst can be found here:
      https://drive.google.com/open?id=1lK7ixY8fAvtIJv8gY6Gf-RQvKJBVcFLm

      Thanks in advance!
    • im already download 10.12 and 10.13 . when im trying install 10.12 . all works fine , like resolution already 1920x1080 , sound , network all fine .. but when im trying install 10.13. resolution wont 1080 , already install nvidia web drivers , but hopeless..

      using Nvidia GT630 , btw .
    • I have Yosemite Zone working on Virtualbox fine.  After downloading High Sierra Zone there is only a dmg and no ISO.  I tried converting the dmg with hdiutil but it goes to 8GB and I get "no bootable media" in Virtualbox.  Has anyone been able to do this yet? 
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    116    0

×