I cannot boot without using the DVD - Hackintosh Mountain Lion - Hackintosh Zone Jump to content
Sign in to follow this  
Rkss

I cannot boot without using the DVD

Recommended Posts

I cannot boot without using the DVD i burned to install ML>>>I Have Samsung NP300E5X-A0AIN laptop ... plzzzz help

My laptop spec

 

Operating System Operating System DOS Processor Processor Intel® Celeron® Processor B820 (1.70 GHz, 2 MB L3 Cache) Display LCD 39.62 cm (15.6") HD LED Display (1366 x 768), Anti-Reflective Physical Specification Dimension (WxDxH) 367.9 x 242.9 x 34.5 ~ 35.3mm (14.48" x 9.56" x 1.36" ~ 1.39")   Weight 2.28Kg (5.03lbs) Graphic Graphic Processor Intel® HD Graphics Memory System Memory 2GB DDR3 System Memory at 1333MHz (2GB x 1)   Memory Slot 2 SODIMM Storage HDD 320GB S-ATA II Hard Drive (5400RPM)   ODD Super Multi Dual Layer Main Chipset Main Chipset Intel HM70 Multimedia Sound Effect SoundAliveâ„¢   Speaker Stereo Speakers ( 1.5 W x 2 )   Integrated Camera 1.3 megapixel Webcam Communication Wired Ethernet LAN Gigabit Ethernet [10/100/1000]   Wireless LAN 802.11 bg/n 1X1   Bluetooth Bluetooth v4.0 I/O Port VGA 1 VGA   HDMI 1 HDMI   Headphone Out 1 Headphone out   Mic-in 1 Mic-in   USB 3 USB2.0   Multi Card Slot 3-in-1 (SD, SDHC, SDXC) Multi-media Card Reader   RJ45 (LAN) 1 RJ45 (LAN)   DC-In (Power Port) 1 DC-in Input Keyboard Island-type keyboard with Numeric key   Touch Pad, Touch Screen Touchpad Security Security Security Slot Power AC Adaptor 60 W / 90 W AC Adapter   Standard Battery 6 Cell (48Wh

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

What you need to do is get Muilti beast when you do so open it then go to boot loaders and choose the chameleon install it then reboot make sure that HDD is the first boot so then when you boot you'll get a boot option without the disk....

 

Good Luck like the comment if it works !

Koranny

Edited by Koranny
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks Koranny and Deepak for rply but i installed bootloader and changed the priority to hard disk but i dont know why it isn't working plz help me guys

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boot with the CD and go to preference'a and change the start up disk, and see if your HDD is there !

Share this post


Link to post
Share on other sites

can u tell me how to get into preference.... and i today downloaded USB version.... it does not let me select device but i select my pendrive and managed to make it bootable but when i'm booting from pendrive it says : boot0=done .....what should i do plzzz help me 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boot into Mountain Lion and go on System Preferences; there you will find "Startup Disk", open and check if there is your hdd.Ps. Have you removed the CD, booted into bios, and selected the Hdd as first boot mode? Because sometimes if you remove the CD, the bios settings change "randomly" (it's not very correct, but it's understandable!). Check this first!

Share this post


Link to post
Share on other sites

can u tell me how to get into preference.... and i today downloaded USB version.... it does not let me select device but i select my pendrive and managed to make it bootable but when i'm booting from pendrive it says : boot0=done .....what should i do plzzz help me

if you got boot0 error on usb then u have to install latest chameleon/chimera boot loader on the usb

If you can boot without the installer then u have copy extra folder to your mac drive which includes proper smbios,ocbp,and the required kext like nullpower and fakesmc

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey guys i'm new at your forum i have been installed a lot of mac edition to other pc's but i have a very big problem with my pc i can start the installation of niresh and i can do all of uses on the installer i can start the installer but at the 7th minute it shows me an error on log that says i can't retrive the volume on disk0 i have try and other verions of hackintos like iathkos and ideneb and i have the same problem  my system config is 

M/B/ :  GA-H87-HD3

CPU: intel core i3 4130 s1150

RAM: Corsair XMS3  4 Gb

GPU: Palit Nvidia 9500GT

HDD: WD RED 1Tb  and Segate Baracuda 

 i want an answer because i can not open my pc  thank you a lot 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting January 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $49.70 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • @Niresh Thank you for making hackintosh installation easy and simple. I almost gave up with the other procedures. Glad I stumbled here. First try and it worked right away. You are the greatest. I installed also your high sierra zone and same, first attemp installing and it works right away. Just my nvidia gt730 ddr3 is not working due to lack of driver support.      
    • @CaelThunderwing  Your i5 6th generation can run Sierra & High Sierra Im not sure about the AMD CPUs but High Sierra is pretty good capable of running them (Im not an AMD Expert), but all your CPUs must support SSE4.1 instruction set to run Sierra or High Sierra, otherwise you will end up with a kernel panic. If you have dual graphics cards or chipset in same machine, try Sierra instead of High Sierra. High Sierra for Intel & High Sierra for AMD are separate releases.  but you can try the AMD version with Intel machines. Properly setup BIOS before booting your Hackintosh You have to boot from these and post picture of your problem, without a problem i can't debug
    • @X-troyer You are booting Yosemite Zone in Graphics Mode, You have to boot it in verbose mode to see what is the issue to boot in verbose mode, you have to type -v and press enter in Chameleon boot menu ( In Volume Selection Menu ) Then post a picture
    • Laptop acer v7 582pg, i54200u, 8gb ram, ssd 256gb, nvidia card Steps I have followed: +Create a bootable usb with transmac (windows), and restor niresh high sierra image. +bios: access to advanced bios ( in acer laptops pres fn+tab in bios to unlock menus )
      disable vt-d
      disable secure boot
      disable serial port
      set to uefi   Attempt 1 (uefi bios): +Clover boots from usb -it gets stuck as soon as I run high hackingtosh zone disk, the only info in the screen is ++++++++++++++++++++++++++++ I tried the following flags : -x nv_disable=Yes maxmem=4096 npci=0x3000   Attempt 2 (legacy bios): +boot to high sierra zone installer +erase disk -installation fails when it reaches the end ( error 0 )   Attempt 3 (legacy bios): +boot with flags -x npci=0x3000 ( this flags worked with yosemite zone ) -installation fails when it reaches the end ( error 0 ) -I remove the usb and restart the computer. Clover loads, i try to run from hdd but gets stuch inmediatly showing ++++++++++++++++++++++++++++   Any help would be much apreciated ( please consider I am a newbie, although I read the guides and I've been tinkering for a while I really dont understand what is happening under the hood )
  • Download Statistics

    • Files
      845
    • Comments
      2,132
    • Reviews
      2,556

    Latest File
    By 8osm3rka

    24    0

×