Mavericks Blue & Grey Screen Lag. - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
abeyasin

Mavericks Blue & Grey Screen Lag.

Recommended Posts

Hello,

 

I have a massive problem and I need your help as soon as possible.

 

I have mavericks 10.9 and all the sudden my computer lags and doesnt work and shows either a blue screen or grey screen and does nothing. I have TRIED everything that the forums, websites, blogs and videos tell you to do but no use, so I decided to download a new mavericks copy from torrents that is an iso, now NOTE that I am using windows since my macbook is broken so I dont have any way to access mac. 

 

I have the ISO image on my computer (windows) downloaded but now I dont know how to actually boot it to be a recovery option on my mac, any ideas how to fix this?

 

Just to note again, I only have windows now to deal with. NOT MAC so I cant do any of the terminal things that is posted to make the mavericks USB bootable disk. 

 

Waiting for savior answers so help out!

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@abeyasin

Either burn the ISO to a dual layered DVD or more preferably download the USB .dmg of mavericks and write it to a 8GB+ USB using Transmac

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $48.99 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • hello all, i wonder if somebody did sucssesfuly installed ati drivers on one of polaris gpu on 10.9 10.10. or 10.11 mac? i find yesterday on some russian forum that they did some bios mods on polaris gpus on siera and high siera but i dont understand process. also no luck for kext emulator on phenom 2 cpu for siera and high siera i got rx560 sapphire 2gb and i tryed install mac but on gpu it said 8mb and graphic is awfull. everithing else works exept spdif output for audio and gpu. i cannot install siera or high siera because of unsupported cpu sse4.1 or sse4.2 my specs are asus m5a97 r2 evo phenom II 955 black edition x4 @3.2 g stock ram 3x4gb ddr3 @ 1333 underclocked because of cpu limitations rx560 sapphire 2gb 60gb adata sp900 2x500 gb wd blue (1x 2.5" , 1x 3.5") all your comments are welcome thanks
    • guys please help me .....................im stucked at apple logo while installing im using hp laptop core i5 7200u 6gb ram amd radeon R5 M430
    • I have working audio, graphics and network on this 10.13  Now store has sent me "security update" which I believe is 10.13.3.  Has anyone done this via store? What do I need to do before I install it? I have issues loading EFI so have to always manually mount it (Clover configurator and EFI mounter both fail) but using terminal and command "open /efi" I am able to mount and make changes to my config.plist too.   
    • Hi guys, I try to install Mac OS X Yosemite on my computer, but... i get stuck at the logo (when i boot it) + i see a bar, who won't charge. Can you give me a solution?   Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2180  @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz Memory: 2048MB RAM    User DPI Setting: Using System DPI  System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) Display Card name: NVIDIA GeForce 210  Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 210 DAC type: Integrated RAMDAC  
    • Just to Add I used My windows machine with TransMac to wipe and build the install (including USB). I only used the clover installer I forgot that it could switch to chameleon.
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    13    0

×