Hackintosh on VmWare Workstation for Desktop PC - Mouse acts like trackpad and jerks around the screen - VMware - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Matthew Scholle

Hackintosh on VmWare Workstation for Desktop PC - Mouse acts like trackpad and jerks around the screen

Question

After many days of tinkering on my ASUS m4a88t-m/usb3, I finally got Niresh 10.9.0 Installed successfully in a VMware Workstation (version 10) VM. But the mouse is not working 100% to be usable because it acts like a trackpad and the mouse jumps around sporadically clicking and selecting.. I know for a fact that that it may be a Kext or driver issue, because it works in the setup screen before you initiate the install. This issue makes it even harder to fix the issue since you need the mouse to fix this type of issue within the GUI. I am wondering if there is a workaround to fix this issue, without trying to fix it through the already installed VM? Is there any way easily to get the driverkext into settings for my mouse before the install of the MAC OS X initiation. I am able to navigate a little with just keyboard in the GUI.. although navigating with just the keyboard is a lot different than windows so I am having issues.. I was able to navigate to the settings -> mouse and trackpad both say none are installed... so not even sure what it thinks my input device is. Anyways.. any suggestions would be much appreciated! Thank you!

P.S. Any other info you need please let me know!

-TechnoHunter

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I figured it out! What a really weird fix. I found this solution from another post I discovered through a lot of research! I cannot believe it truly was a simple fix. I made sure to select on my VMware for the OS I was installing as: 
"Microsoft Windows 7 64Bit" after that I selected the correct options in the "Customize" before the install, and man what an amazing result!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest InfamousSynergy

Ahh, I was literally just gunna suggest that fix, worked for me before

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

es verdad con eso se soluciona el problema del mouse Mateo Scholle pero también hay que informar que al configurar no sea en automático por que tienes que elegir el tipo de disco duro algunos recomiendan ide yo en lo personal use sata y funciona mucho mejor ahora mi único conflicto  es que me pone por defecto 128 mb de memoria de vídeo y no doy con una opción para cambiarlo tengo 2 Gb dedicadas y 512 Mb integrados  quisiera subirlos cuando menos a los 512 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $48.99 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • hello all, i wonder if somebody did sucssesfuly installed ati drivers on one of polaris gpu on 10.9 10.10. or 10.11 mac? i find yesterday on some russian forum that they did some bios mods on polaris gpus on siera and high siera but i dont understand process. also no luck for kext emulator on phenom 2 cpu for siera and high siera i got rx560 sapphire 2gb and i tryed install mac but on gpu it said 8mb and graphic is awfull. everithing else works exept spdif output for audio and gpu. i cannot install siera or high siera because of unsupported cpu sse4.1 or sse4.2 my specs are asus m5a97 r2 evo phenom II 955 black edition x4 @3.2 g stock ram 3x4gb ddr3 @ 1333 underclocked because of cpu limitations rx560 sapphire 2gb 60gb adata sp900 2x500 gb wd blue (1x 2.5" , 1x 3.5") all your comments are welcome thanks
    • guys please help me .....................im stucked at apple logo while installing im using hp laptop core i5 7200u 6gb ram amd radeon R5 M430
    • I have working audio, graphics and network on this 10.13  Now store has sent me "security update" which I believe is 10.13.3.  Has anyone done this via store? What do I need to do before I install it? I have issues loading EFI so have to always manually mount it (Clover configurator and EFI mounter both fail) but using terminal and command "open /efi" I am able to mount and make changes to my config.plist too.   
    • Hi guys, I try to install Mac OS X Yosemite on my computer, but... i get stuck at the logo (when i boot it) + i see a bar, who won't charge. Can you give me a solution?   Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2180  @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz Memory: 2048MB RAM    User DPI Setting: Using System DPI  System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) Display Card name: NVIDIA GeForce 210  Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 210 DAC type: Integrated RAMDAC  
    • Just to Add I used My windows machine with TransMac to wipe and build the install (including USB). I only used the clover installer I forgot that it could switch to chameleon.
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    13    0

×