installation failed((already have an hachintash ))even use usb and a hard as source and 2 different version of dmg - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Hamidreza Rezai

installation failed((already have an hachintash ))even use usb and a hard as source and 2 different version of dmg

Question

hi every  body i have been downloaded niresh 10.9 for 2 time first time  OSX-Mavericks.dmg version second time  Niresh - 10.9 - Mavericks USB Version and in the first time i restore dmg file whit my hachintosh that is iaktos ml2  and try to install it but it said install failed then i changed usb and try again but nothing changed even i try to restore it whit transmac but result was same so i decided to use usb version and restore it on a usb by win 32 disk imager but result was same and some one said to me to check hash and md5 i look the forums but couldn't find anything because lots of person says if you download it whit torrent from this site it is okay and that is what i have done for 2 time  so is there any body that can help me ?? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

14 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

desktop pc

motherboard: asus p5q

processor: 2.33 ghz quad-core intel xenon

memory: 4gb 1066 mhz ddr2 

 graphics : geforce 9600 gt 2048 mb 

storage: 500 gb sata 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i know it against the rules to say but i am waiting  for 1 day and no one answer me so please help !!! i really need to use this !!! so am asking the expert to help thanks !!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

There is nothing so called USB version. DMG is what you should prepare with win32diskimager (or your preferred tool).

 

The other and only other format is .ISO, which is for DVD.

 

More, I didnt get "install fail". Exactly what does happen and where it fails? How much time was left when it fails?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

ok you said There is nothing so called USB version. DMG but in the download section of this site for niresh 10.9 exist but by the way it always failed at 16 minutes and it get use 2.18 gb of the partition that i try to install ( and exactly i have no idea what will happened because it boot whitout any boot flag and then i chose the destination and click on install but it always said install failed !!)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

.DMG format and TransMac to prepare your USB.

 

When you reach at Disk-Utility then :-

 

1. Format the target drive as HFS+ Journaled (Dont select case sensitive)

2. Repair this partition

3. Now install OSX on this partition without touching any configuration.

 

If it fails again, then there is prob in your partition most probably.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

 i done the thing you say but the result was same so i repartition hole of my hhd  and try to install it but it faill again (i have done the repair too) but when it failed i install another kind of hackintosh (iaktos ml2) on it to be sure that my hard drive work fine and its perfectly work so i think the partition is ok do you have any other idea ????? and  thanks for helping !!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ok I will just give one more suggestion to be sure you are doing as it need :-

 

1. Prepare your USB using TrsnMac or win32diskimager

2. Change your BIOS settings as SATA = AHCI, Legacy USB = Yes

3. Remove all extra hardwares e.g. Printer/webcamera/USB-Speakers/Readers and other like.

4. Boot using USB, format partition as HFS+ journaled

 

And if it again fails, then wait for a better reply.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

<p>hi guys, I've also had problems installing 10.8.2 and 10.9 Niresh on my pc currently I have the following: motherboard socket elitegroup H61n2 socket 1155; procesor G2030 Intel 3ghz dual core Ivy Bridge; memories1333hz 8Gb Ddr3, 500gb sata hard drive and Graphics card nvidia GT230 1GB. but when I try to install everything gets slow, the mouse does not respond as they made it to the final part of the installation is almost always Freeze or i gets a mensaje installation error. what is wrong with my hardware?</p>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
    • Ok, so I built a new hackintosh with Niresh Mavericks 10.9.0 on a modified Dell Precision T7400 and mostly everything seems to be working correctly except for two things: Sound (The obvious one), and Online video content (Youtube, Facebook videos, etc) play at lower than 1 fps, frozen speed, after 10 seconds of playback it reaches 4 seconds of elapsed time and I have found no other forums explaining this or talking about this so I decided to bring it up here. As for the sound situation, I already bought a new card to replace the X-FI, so yes, I am aware of the Sound Blaster Audigy X-FI Xtreme Audio not being supported, but what caught my attention is that the sound was working and video playback problem was gone temporarily, I happened to hear the sound from my headphones sitting on my desk and put them on, and sound. I decided to test a video on youtube, the problem with the videos, gone. But after a reboot, they were back. However I have the logs from today and can give them to whoever wants/needs them to figure out what may have caused the sound to kick in on the X-FI and maybe add support for this sound card. I copied as far back in the time that the system was on while sound was working that I could up to the shutdown event. I know it's pretty large but I am not sure where to look, I am simply handing this out to whoever wants to see what may have given me audio on this card for the session. From what I can see that looked to be the most closely related to my issue is something to do with bluetooth (I don't have bluetooth, btw), it says in console: "9/20/17 6:49:55.785 PM com.apple.audio.DriverHelper[200]: The plug-in named BluetoothAudioPlugIn.driver requires extending the sandbox for the mach service named com.apple.bluetoothaudiod." repeatedly many times. This could be completely unrelated.   The only recent actions I made that I personally can think of that may have triggered this would be: I installed several different versions of a music player through Winebottler and it failed to start, more and likely because of the lack of .net framework 2.0 and 4.0, this is my highest suspicion of being the likeliest cause, but I could be wrong. I installed Crossover and installed the music player in it, which it ran in and is where I discovered that you need .net 2.0 and 4.0 (It had the player in it's database and installed .net automatically) Ran Discord (It uses output/input, so may as well add that in) The player was MusicBee, and when it crashed, it also left a log that I could probably try to reproduce if needed.   Specs: Dell Precision T7400, 1x Intel Xeon x5482 Nvidia Geforce GTX 660 16GB ddr2 ram 667mhz (Tested to be working correctly, please don't ask me to run a mem test I am impatient enough as it is)
    • 980m+intel 530, 6820hk 512ssd+120ssd+1TB im trying to install macOsierra, and i tried a lot of combinations of arguments and configuration, nothing seems to work, i got the same problem every time ofter i start the installation! Is saying: System uptime in  nanoseconds: some random numbers.
    • Hello guys!


      Today I tried to install macOS High Sierra from a bootable usb, but my pc froze during the booting process.
      I need help. Can you help me?

      Here I attached a demo with the problem.
      https://goo.gl/cp5E8M


      Thanks in advance!
    • Hi, I am new at this, I installed maverick on a Lenovo g460 and everything ok but when I try to start appear a screen and say "system uptime in nanoseconds..." , I use -x and -x and others but I can't solve my problem. Sorry for my English. Thanks 
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,532

×