App Store, iMessage and FaceTime problem - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone App Store, iMessage and FaceTime problem Jump to content
clef7981

App Store, iMessage and FaceTime problem

Recommended Posts

Hi, recently i installed Niresh 10.9.0 in my LENOVO G580 (Intel Core i5, HD4000, 4GB RAM) the only one that no works is the graphics acceleration of HD4000. Then upgrade to 10.9.2 and start working but the App Store, iMessage and FaceTime stopped letting me log. iCloud and iTunes Store still allowing me to do.

Anyone know how to fix it?

 

I try uploading images of my chameleonboot and smbios but I get Error 301  :S

 
Sorry for my ugly English

Share this post


Link to post
Share on other sites

Change SMBIOS that is closer to your system specs.

 

For this check all mac products along with specs on google.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

First of all thank you very much for the prompt reply.

MacBook Pro 10.2 that is having the exact same processor, but has twice the ram, retina display, other resolution, other hard drive, etc.. you say that I not only set in the micro?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I worry. The most similar to my laptop is the MacBook Pro 9,2 smbios contained in http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/specs/macbook-pro-core-i5-2.5-13-mid-2012-unibody-usb3-specs.html 
Okay well? Same micro, same ram, hdd least, less screen size, less vram. 
Niresh 10.9.0 connected to everything but had no graphics acceleration, upgrade to 10.9.2 to have it, I got it but will not let me enter the App Store, iMessage, FaceTime. iTunes Store and iCloud perfect walk 
 
My laptop is Lenovo G580, Intel Core i5 (3210m) 2.5Ghtz, HD 4000 1024 MB shared VRAM, 4GB RAM, 750 HDD 
 
I previously had the MacBook Pro 8.2 in smbios, this has the same ram, the same HDD, but different micro. Which to choose?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I tried MacBook Pro 9.2, 8.2 and 8.1 in smbios, even I changed the serial 8.1 and follow exactly the same problem: S 
Can you think of anything else to solve the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hello everyone,  I'm trying to install High Sierra (with AMD support) on my AMD 4500m Lenovo G505s laptop. When booting from Clover in EFI with i get some really fast screen log then the pc reboots. Now, i know there isn't a way you could help me without some info/logs, unless i'm missing a major malfunction known on these kind of laptops, so, do you know a way i could prevent it from rebooting in order to at least understand what is causing this problem? Do you think even trying to put OSX on this laptop is worth it? Thank you.
    • Hello, i am trying to install High Sierra on my ASUS X75VB but i am getting multiple errors with the ACPI.
      I believe it is CPU related?

      Mainboard: HM76 (X75VB SOCKET 0)
      CPU: Intel Core i5 3320m (Not the original CPU of this laptop!)
      GPU: Intel HD Graphics 4000 & NVIDIA 2GB Geforce 740M
      RAM: DDR3 8GB
      Storage: 120GB SSD (SATA-2)

      I have used the DSDT.aml & SSDT.aml from the following resource:
       https://github.com/xxx10101xxx/ThinkPad-X230-macOS/tree/master/i5-3320M

      My config.plst can be found here:
      https://drive.google.com/open?id=1lK7ixY8fAvtIJv8gY6Gf-RQvKJBVcFLm

      Thanks in advance!
    • im already download 10.12 and 10.13 . when im trying install 10.12 . all works fine , like resolution already 1920x1080 , sound , network all fine .. but when im trying install 10.13. resolution wont 1080 , already install nvidia web drivers , but hopeless..

      using Nvidia GT630 , btw .
    • I have Yosemite Zone working on Virtualbox fine.  After downloading High Sierra Zone there is only a dmg and no ISO.  I tried converting the dmg with hdiutil but it goes to 8GB and I get "no bootable media" in Virtualbox.  Has anyone been able to do this yet? 
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    116    0

×