Help with Asus B85-PLUS Niresh 10.9 install - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Kieran Ballard

Help with Asus B85-PLUS Niresh 10.9 install

Question

Hello, 

 

I am having issues installing Mavericks on my new custom built PC.

 

System specs: (I hope this is enough)

 

UEFI Motherboard: Asus B85-PLUS

CPU: Intel Core i7-4770K 3.50GHz (Haswell)

GPU: (Built in) Intel HD Graphics 4600

HDD: Western Digital Scorpio Blue 120 GB

RAM 2x 4GB Corsair Vengeance

 

Installation media:

 

Niresh Mavericks 10.9.iso burned to a USB flash drive

 

The problem:

 

When I launch my installation media from my USB, a black screen appears and there is a single grey underscore flashing in the top left corner. I waited on this screen for 10 mins, nothing happens. I cant do anything, no ctrl + alt + del to restart, nothing.

 

Thanks in advance for your time

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Yes it will not boot (win 7), but what you have to do it throw your win 7 repair disk, and repair the win 7 (automatic repair). And it should boot fine.

 

Locking this thread. Feel free to create new if you run into and issue again.

 

One more thing, as you have a Haswell processor so if your USB reboots in loop, use boot flag xpcm-free.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm sorry, I didn't know that burning an iso to a USB would cause an issue. Thanks for your suggestion, I'm now downloading OSX-Mavericks.dmg

 

While this topic is still open, could you suggest any kexts to install after installation?

 

Edit:

 

Also, I have windows 7 installed on another HDD, when I plug this in, will it work as a multiboot automatically? Or do I have to set it up? (I dont have another SATA cable at the moment)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×