Mavericks 10.9.2 issues after succesfull installation....?? - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Panos_video

Mavericks 10.9.2 issues after succesfull installation....??

Question

Good day/Evening to everyone.

 

Thank you for the wonderfull work you have done for gining us this awesome version to the Pc.

I have already installed The version 10.9.2 to my hard disk and everything was ok except some issues that i am going to refer:

1) The Sound  I have to power up/shut down many times untill i see the loudspeaker (not grayed out) appears as an indication that the sound is ok.

I downloaded the "All in one solution" for Audio but it is still not fixed.

2) Everything else was absoloutely fine , when i decided to clone the Hard drive using Carbon copy cloner. The procedure ended succesfully, and i run afterwards from Multibeast the Chimera Installer, and installed it onto  the cloned hard disk, otherwise the Osx would not boot.

Since that time the performance is completely luggish on both hard drives, the respone is very slow, and the system hungs all the time.

Once more i decided to do everything from the begining but this time i used an SSD disk the Intel 330 which is very fast when working win7x64 Pro.

The procedure was succesfull one more time but the performane is still very poor.

I followed the instructions of a video showing the exact procedure but nothing changed.

The system hungs suddenly without a reason, i can move the mouse around the 2 monitors, but i can not click on any icons-folders.

The first time when everything was ok, i exported an mp4 in HD with FcpX, rendered many clips with Motion 5, and decoded 12 SD clips with Juicer 3 all at the same time. In the meanwhile i was downloading a file, and the Youtube was also showing a videoclip.

The used ram reached the 12Gb fro 16Gb totaly and it never stucked...When i decided to clone the hard disk and....i described above.

Forgive me if i have written something that you dont understand please let me know so that i can explain it better.

Please Help me if you can.

Thank you in advance.

This is my Pc

 

MOTHERBOARD GIGABYTE Z68XP-UD3P

CPU                       INTEL CORE I7 2600K@3.4Ghz

RAM                       Corsair 4x4Gb @1600 Mhz

HDISK                     SSD Intel 330 180Gb

VGA                         Nvidia Geforce GTX460 2Gb Ram @256 bit

Ps                             Hiper 880w

DVDRW                     samsung

MONITORS                LG IPS 235BN (X2) DVI CONNECTIONS USED

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $67.26 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • hello, I ask your community help as I installed Niresh Hackintosh Yosemite on a laptop asus x55c. all working except the dedicated INTELHD3000 video card. I have the video card id in the kext intelhd3000.kext and appleintelframebuffer. please just miss the acceleration to get a perfect hackintosh.
    • i have a Lenovo ideapad Y700 that won't boot to Mac OSX. its a Intel Core i7-6700HQ cpu @ 2.60GHz. 16 GB Ram with intel hd 530 Graphics and Nvidia Geforce GTX 960M. i got: uptime in nanoseconds error. the uptime i got on my machine is 2084132230. not the same everytime  
    • I previously installed yosemite on my pc. It worked well. But I can only boot the yosemite by cliking F10 advanced boot option and have to select my Hard drive. It didn/t boot automatically. So I just mounted the EFI folder and replaced the files from the original EFI I got from a link. Probelm started. So I planned to install Yosemite again. Keyboard not worked. So I boot back windows 10 and replace everything. But when I try to install yosemite again, sill I'm facing the probelm. Keyboard not working at selecting Yosemite zone screen. Keyboard is well functioning at BIOS screen, advanced boot option screen, even in my windows 10. But it freeze at the below screen. I tried everything, changed my Boot mode to UEFI and Legacy, reset CMOS by removing CMOS battery, restarted minimum 50 times, Changed my keyboard from USB to PS2, changed my USB keyboard port to every port. Please help me to solve this.   My System Config :   Intet i3-2120 CPU@3.30GHz 1 TB Hard drive 8 GB Ram 2GB GT610 graphic card Keyboard freeze at this screen.
    • Yes , I'm Jeff and I'm new around here. I was wondering what it takes to get a ISO file around here?  By the way I love your web site.  Hope to hear from you soon. Thanks.
    • I am fairly new to the idea of creating hackintoshes but I would love to dual boot Windows 10 and Mac OS Sierra on this machine listed below, will it be possible? Thanks in advance   Case CORSAIR OBSIDIAN SERIES™ 750D FULL TOWER CASE Processor (CPU) Intel® Core™i7 Ten Core Processor Extreme i7-6950X (3.0GHz) 25MB Cache Motherboard ASUS® RAMPAGE V EDITION 10: E-ATX, USB 3.1, SATA 6 GB/s Memory (RAM) 32GB HyperX PREDATOR DDR4 3200MHz X.M.P (4 x 8GB) Graphics Card   Asus Republic Of Gamers Strix NVIDIA GTX 1080 1st Hard Disk 480GB BiWIN 2.5" SSD, SATA 6 Gb/s (upto 564MB/sR | 513MB/sW) 2nd Hard Disk 6TB SATA-III 3.5" HDD, 6GB/s, 7200RPM, 128MB CACHE DVD/BLU-RAY Drive 16x BLU-RAY WRITER DRIVE, 16x DVD ±R/±RW & SOFTWARE Power Supply CORSAIR 1000W RMx SERIES™ MODULAR 80 PLUS® GOLD, ULTRA QUIET Power Cable 1 x 1 Metre UK Power Cable (Kettle Lead) Processor Cooling Corsair H100i V2 Hydro Cooler w/ PCS Liquid Series Ultra Quiet Fans Thermal Paste ARCTIC MX-4 EXTREME THERMAL CONDUCTIVITY COMPOUND Extra Case Fans 2x 120mm Apache Black Quiet Fan (fitted to extract from rear/roof)     Sound Card ONBOARD 8 CHANNEL (7.1) HIGH DEF AUDIO (AS STANDARD) Wireless/Wired Networking 10/100/1000 GIGABIT LAN PORT (Wi-Fi NOT INCLUDED) USB Options MIN. 2 x USB 3.0 & 6 x USB 2.0 PORTS @ BACK PANEL + MIN. 2 FRONT PORTS Operating System Genuine Windows 10 Professional 64 Bit - inc DVD & Licence Operating System Language United Kingdom - English Language DVD Recovery Media Windows 10 (64-bit) Professional DVD with paper sleeve Office Software NO OFFICE SOFTWARE Anti-Virus NO ANTI-VIRUS SOFTWARE Browser Google Chrome™ Warranty 3 Year Silver Warranty (1 Year Collect & Return, 1 Year Parts, 3 Year Labour) Delivery STANDARD INSURED DELIVERY TO UK MAINLAND (MON-FRI) Build Time Standard Build - Approximately 7 to 9 working days
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,539

    Latest File
    By rembrandt63

    354    0

×