I can only start with GE=No Help Please ;( - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
lmark985

I can only start with GE=No Help Please ;(

Recommended Posts

Hi so I decided to install Niresh Os X Mavericks on my full amd pc today and heres the error:

 

After installation, I cant start it without GraphicsEnabler=No because if i put GE=Yes it will say Memory Allocation Error System Halted.

 

And when i start with GE=No, my screen resolution is at 1280x768 and my graphics is laggy and under 'About my Mac' it says i have a 3Mb Graphics.. :/

 

Guys help please. I tried everything, searching everywhere ;(

 

Here are my specs 

 

Amd FX 8350

Ati Radeon HD7770 (Asus Ghz Edition)

8Gb of Ram 4Gbx2

LG Monitor (1360x768 Resolution)

Western Digital Caviar Blue 1tb HDD

 

Niresh Os X Mavericks installation on a Usb Flash drive

 

Thanks so much for reading this I really hope you can solve my problem thank u so much once again :D

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay thank you so much!! Oh and How do i install these kexts? And after i installed them.. I could start hackintosh without typing GE=No?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay update:

I installed back osx mavericks and for some reason it recognizes my gpu now... but now i have this problem

Panic(cpu 1 Caller no HPETs avalible CPU(s) configured incorrectly

Help please thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay.. another update.. sorry for making so much updates its just that its so hard to communicate on forums because we live in different places and we have different times and we take few hours to reply.. 

 

Now i managed to get it working by typing:

 

GraphicsEnabler=No -x  

 

in the boot menu

But.. if i don't boot into safe mode I'll get kernel panics... And also the Graphics is kinda laggy here aswell

 

And.. It recognizes my gpu and my resolution is normal now, but I still gotta type GraphicsEnabler=No if not, when booting, a black screen will appear and nothing happens. 

 

Oh since i can use mac at least... in safe mode with laggy graphics, you could try to help me about this on skype??

 

Skype Name: im.not.kiwi

You don't have to but umm.. Yea... Idk how to solve this problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $48.99 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Well thanks guys for help or say no help any way i fix everything by installing  High sierra everything works including hdmi audio also. So admin/moderator can you close/move this post?
    • hello all, i wonder if somebody did sucssesfuly installed ati drivers on one of polaris gpu on 10.9 10.10. or 10.11 mac? i find yesterday on some russian forum that they did some bios mods on polaris gpus on siera and high siera but i dont understand process. also no luck for kext emulator on phenom 2 cpu for siera and high siera i got rx560 sapphire 2gb and i tryed install mac but on gpu it said 8mb and graphic is awfull. everithing else works exept spdif output for audio and gpu. i cannot install siera or high siera because of unsupported cpu sse4.1 or sse4.2 my specs are asus m5a97 r2 evo phenom II 955 black edition x4 @3.2 g stock ram 3x4gb ddr3 @ 1333 underclocked because of cpu limitations rx560 sapphire 2gb 60gb adata sp900 2x500 gb wd blue (1x 2.5" , 1x 3.5") all your comments are welcome thanks
    • guys please help me .....................im stucked at apple logo while installing im using hp laptop core i5 7200u 6gb ram amd radeon R5 M430
    • I have working audio, graphics and network on this 10.13  Now store has sent me "security update" which I believe is 10.13.3.  Has anyone done this via store? What do I need to do before I install it? I have issues loading EFI so have to always manually mount it (Clover configurator and EFI mounter both fail) but using terminal and command "open /efi" I am able to mount and make changes to my config.plist too.   
    • Hi guys, I try to install Mac OS X Yosemite on my computer, but... i get stuck at the logo (when i boot it) + i see a bar, who won't charge. Can you give me a solution?   Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2180  @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz Memory: 2048MB RAM    User DPI Setting: Using System DPI  System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) Display Card name: NVIDIA GeForce 210  Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 210 DAC type: Integrated RAMDAC  
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    14    0

×