I am Stuck Here Pls Help!!!! - Hackintosh Mavericks - HackintoshZone I am Stuck Here Pls Help!!!! Jump to content

Recommended Posts

I am getting installation failed error pls tell me how to fix it

 

My Laptop Specs: 

AMD A8 5550m

Radeon HD 5550g+8570m

8GB Ram

 

1398679686__img_20140428_142202.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rabhishek Abhishek

 

So you finaly managed to boot? ;)

 

BIOS is set for OSX as per guide?

 

Any USB device plugged in while installation like printer/webcam/modem ?

 

Reset BIOS to as factory defaults. Then change SATA -> AHCI, Legacy USB support -> Yes, Secure Boot -> No

 

Remove all USB devices connected to PC, even extra HDD/SSD which are not needed right now.

 

Try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rabhishek Abhishek

 

So you finaly managed to boot? ;)

 

BIOS is set for OSX as per guide?

 

Any USB device plugged in while installation like printer/webcam/modem ?

 

Reset BIOS to as factory defaults. Then change SATA -> AHCI, Legacy USB support -> Yes, Secure Boot -> No

 

Remove all USB devices connected to PC, even extra HDD/SSD which are not needed right now.

 

Try again.

@Aman 

 

Yeah Bro Your Method Finally Helped me to boot

 

nothing connected to any usb port 

 

And what device i have to check in at customize option(Macmini,macbookpro,etc)(i checked macpro)

is this what causing the installation fail?

 

or any other issues?

 

currently trying again

 

Can i connect laptop charger(but i wasnt connected during the time of above installation)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Charger is not a problem unless its not the original. Also sometimes repaired laptop using non-original hardwares (like screen, cheap RAM) may cause this fault.

 

Why do you touch configuration at all at first place?

 

Dont touch the configuration till you are not sure what and why are you doing and what effect it will cause.

 

Regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Charger is not a problem unless its not the original. Also sometimes repaired laptop using non-original hardwares (like screen, cheap RAM) may cause this fault.

 

Why do you touch configuration at all at first place?

 

Dont touch the configuration till you are not sure what and why are you doing and what effect it will cause.

 

Regards.

Yeah Bro Using orginal charger and the laptop is brand new(purchased 2 weeks ago)

 

so i must not change anything in customise menu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $31.43 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×