audio problem - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
patrick462

audio problem

Recommended Posts

hello, 

i installed nires mavericks almost successfully.

Ive got a problem with my Audio 

it won't work with all of the three line aut i used normal green for front black for rear Audio and orange for sub and center

but it wil only play music at my front speakers and if i only put the green cable in it works but when i put another cable in it stops and the line while change from green toe black and give no sound 

my mother board is the gigabyte x79s up5 wifi withe the 17 3930k and asus 670gtx

only green input is taken post-50999-0-45784300-1398695298_thumb.p

green and black input are takenpost-50999-0-07946100-1398695306_thumb.p

green,black an orange port are takenpost-50999-0-17979000-1398695313_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you go to System Preferences, You will see VoodooHDA at the bottom. See if changing the output on that makes it work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

okey now am i further i can now use all of the three Audio cables and when i configure them in midi configuration i can hear a noise on every speaker but when i am playing a song or a movie only my front speakers are working 

and i get a notification when i install voodoohda that the kext is not installed properly 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting January 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $49.70 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
×