Airport Is not visible in system prefrences - Troubleshooting - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
deep90s

Airport Is not visible in system prefrences

Question

i am sorry if i double posted it but i didn't find my solution so i am posting it. Here is my problem :-

 

when i go to system preferences > networks i only see ethernet and bluetooth options wifi is disabled radio button and in bar above i don't see any airport on or off. i tried many fixes but none of them worked. i tried slytherin 1.3 it also gives error installation failed please help me what i am supposed to do ? everything is working fine except this and i am using niresh 10.9 please help me . i shall be thankful :sadsmile::crying:

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

@deep90s whats your Wi-Fi Chipset Model?

here it is which i was using when i was using windows :-

 

Dell Wireless 1702 802.11 b/g/n

 

Please help me  :sadsmile:  :crying:  

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

one more thing in information laptop says there is no PCI cards on your computer . what does it mean bro is it mean i wont be able to connect to wifi ? :sadsmile:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

your wifi is Supported try this Kext https://www.hackintosh.zone/file/257-atheros-wifi-ar9285/ if will not work then you need to Add your dev id in Kext ..

no it still don't show airport icon and still wifi is disabled.

 

please tell me what do i type in dev id here is dev id and vendor id of my BCM4313 i copied f4rom my PCI list :-

 

Vendor id :- 14E4

Device :- 4727

 

i try to edit in contents > info.plist

 

but didnt know what string do i edit please tell me what string i paste there.

 

I also found kext files in plugin folder there do i have to do the same procedure in those files too ?

 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

are you sure this is BCM4313 ???if yes see compatibility table https://www.hackintosh.zone/apple/articles/compatibility-guide/wifi-compatibility-table-card-mini-pci-express-r15/ 

 

it's not supported :(

oh :sadsmile: anyway thanks for helping me  coz it may not be supported thanks a lot for helping me God bless you deepak bhai and niresh bro and niresh team :wub: you can close topic bro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $54.09 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hi guys, I installed the Hackintosh Sierra Zone image and most things work except my graphics. It detects as AMD R9 290X when I use FakeID 0x67B01002 on boot, however I only get 7MB of VRAM with no QE. My screen also tears as well. Hope someone can help me - Intel Core i5 2500K - AMD R9 290X 4GB - ASUS P8Z77-V LX
    • Hey guys, I'm looking into dual booting OSX Sierra or High Sierra on my ASUS Zenbook Pro UX501V. I use a lot of mac only software like sketch at uni and it would make my life a lot easier to just be able to boot into it instead of going to campus to use one of their Mac's. I'm currently running windows 10 and would prefer to not have to lose all my files or reinstall windows 10, however if this is unavoidable I would consider it. Specs are Processor    Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz, 2592 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s)
      GPU    NVIDIA GeForce GTX 960m 4gb DDR5
      RAM    12GB DDR4
      BIOS Version/Date    American Megatrends Inc. N501VW.300, 9/05/2016
      BIOS Mode    UEFI Does anyone know of any guides? Or has done this before? Even a link to point me on my way. Looked into the clover bootloader and I'm under the impression that's the route I'll have to take. Thanks for any help you may have      
    • Hi everyone. Here are my specs MOBO :Gigabyte Z68 XP UD3 (1155) GPU : HD 6870 1gb CPU Intel i7 2600k (1155) 60gb SATA SSD   MOBO is using legacy Bios. This machine has served me well for years. I tripped a circuit breaker a few weeks ago and now it's stuck in a boot loop. I have setup a new bootable USB to reinstall but for some reason the boot loop is happening when I startup from this as well. I can manage to get to the desktop using the safe mode boot flag (-x) but after a few moments, the desktop freezes and the computer reboots. I used the 10.10.1 disc image to create the new USB stick I am not sure if this could be causing the boot problem in the USB. Should I have used the 10.10.0? At first I suspected a hardware issue but I left the computer on for two days at in the bios screen and it stayed on just fine. Hoping someone can give me a hand figuring out which boot flags can get me going again or how I can reinstall the OS. I really need to get past the freeze/reboot cycle I am in. I am almost ready to nuke this thing and install windows
    • i also have this problem if you will finde the solution please inform me right away and thank you
    • I built a Hackintosh on a GIGABYTE GA-EP45-UD3P in 2010, and upgraded it to Sierra about 4 months ago. It's been working great until a few days ago.  The clock now is losing time, while the computer is on and running. I've been working on the computer all morning, and have had to bump it forward to the current time it 3-4x. Right now it says 9:40am, but it's really 9:47am.  I have "Set time and date automatically" set in settings and "Apple Americas/U.S. (time.apple.com.)" selected on the drop down. Deselecting it, and selecting it again, brings the clock back to the current time.  Is this a hardware issue or a software issue? Do I have to replace the CR2032 on the motherboard? If so - why? The computer is on, and running, why would it need that battery to maintain the time?       
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,538

    Latest File
    By rembrandt63

    313    0

×