After Instalation, cant find my hdd to boot up? - Troubleshooting - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
AlfredTambora

After Instalation, cant find my hdd to boot up?

Question

Hello everyone,

I am newbie here, i would like to try Niresh Maverick on my laptop.

Laptop Specification :

Asus X401u

AMD C-Series, Processor Onboard

AMD Dual-core Processor C-60(1.0 GHz, Cache 1MB)

Chipset-AMD A68M

2 GB DDR3 PC-10600

AMD® Radeon HD 6290

320 GB Serial ATA

1x USB 3.0, 1x USB 2.0, VGA, HDMI, LAN, Audio

The begining I follow the guide step by step until instalation successful on my hdd,

At the time for boot up i cant find my hdd boot section in the bios, it just shown my thumb drive boot,

Here my question bro, is there any step to enable my motherboard can show my hdd for boot-up?

Second, is my laptop support on the system?

Please help me my friends, a little suggestion would be appreciate.

Thank You Very Much.

Note:

On the begining step off instalation i use "amd64 -v", and it successful but if i use" amd -v" it failed andcant read the system....

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $48.99 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Well thanks guys for help or say no help any way i fix everything by installing  High sierra everything works including hdmi audio also. So admin/moderator can you close/move this post?
    • hello all, i wonder if somebody did sucssesfuly installed ati drivers on one of polaris gpu on 10.9 10.10. or 10.11 mac? i find yesterday on some russian forum that they did some bios mods on polaris gpus on siera and high siera but i dont understand process. also no luck for kext emulator on phenom 2 cpu for siera and high siera i got rx560 sapphire 2gb and i tryed install mac but on gpu it said 8mb and graphic is awfull. everithing else works exept spdif output for audio and gpu. i cannot install siera or high siera because of unsupported cpu sse4.1 or sse4.2 my specs are asus m5a97 r2 evo phenom II 955 black edition x4 @3.2 g stock ram 3x4gb ddr3 @ 1333 underclocked because of cpu limitations rx560 sapphire 2gb 60gb adata sp900 2x500 gb wd blue (1x 2.5" , 1x 3.5") all your comments are welcome thanks
    • guys please help me .....................im stucked at apple logo while installing im using hp laptop core i5 7200u 6gb ram amd radeon R5 M430
    • I have working audio, graphics and network on this 10.13  Now store has sent me "security update" which I believe is 10.13.3.  Has anyone done this via store? What do I need to do before I install it? I have issues loading EFI so have to always manually mount it (Clover configurator and EFI mounter both fail) but using terminal and command "open /efi" I am able to mount and make changes to my config.plist too.   
    • Hi guys, I try to install Mac OS X Yosemite on my computer, but... i get stuck at the logo (when i boot it) + i see a bar, who won't charge. Can you give me a solution?   Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2180  @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz Memory: 2048MB RAM    User DPI Setting: Using System DPI  System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) Display Card name: NVIDIA GeForce 210  Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 210 DAC type: Integrated RAMDAC  
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    14    0

×