Gigabyte MB problem- wont boot - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Gigabyte MB problem- wont boot Jump to content
Jan Kubeša

Gigabyte MB problem- wont boot

Recommended Posts

Hi guys,

this is my first post here. After trying for about 3 hours I was finally able to wrrite maverick iso on my usb (tried with dmg first but no luck). Anyway right after it starts booting I got this error:

 

1399191965__img_20140422_1445441.jpg

 

Looks like my MB which is Gigabyte 970A-DS3 is not working out of the box. I will probably need to modify the install somehow?

Hope somebody can help.

By the way I got FX8120 (I know AMD :( )

 

Thanx for your help

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Jan Kubeša first mention which version of osx that you're trying to install

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Jan KubeÅ¡a My 10.9 Bootloader was Chameleon 

The one thats in 1st picture is Clover ?

are you sure its 10.9 ? i dont think so

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ I was not able to boot the USB itself so using one tutorial I found here I made one usb with boatloader, second one with diskimager and booted it up that way. If you could point me in a way to get it booting with Chameleon I will be glad to try

EDIT: by formatting with Disk Manager I was able to start writing the .dmg (instead of the ISO) on USB, will let you know how did that go once I try to boot it up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×