Niresh just don't work. - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Kian Boon Tan

Niresh just don't work.

Question

I have install niresh hackintosh on my asus n56vz laptop. The problem that I face.

1. OS X can't boot without USB.

2. Not sure how to dual boot.

3. Everytime have to use -x to go into OS X

4. When try to install a kext using multibeast or kext utility I will get system runtime in 1234567890 nanoseconds error.

5. OS X shutdown will always hang.

I understand that hackintosh will not work fully for certain laptops and I have done research on google a lot of people using the same laptop as mine manage to let it work fully expect for wifi so I don't understand why it is not working. I have follow the niresh method on installing and it just don't work.

Can I install DSDT from those who work? And if yes how do I do it? I am not sure after solving the above problems will something go wrong again after I do the combo update?

Share this post


Link to post
Share on other sites

14 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
slovius    2

Sorry for jumping in like this bro. I face the same problem i can boot into OS X but I can't boot into my windows and when I go into my bios my Windows boot manager is MISSING!! My bios can't detect my hard disk but inside OS X I can see my hard disk..Please help me!! Since we are both using the same laptop :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@ The installer comes with a clover boot loader my problem is I can't even boot into the installer the error message is "still waiting for root device" how do I get my graphics to work? Sorry that I am really new to this..my laptop graphics is GT650M nividia & HD4000

post-53946-0-31592100-1400200876_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Niresh    2,312

@Kian Boon Tan So you mean that you have installed OS X but cant boot i need some info ?

What version have you installer ?

What is the bootloader that you're using ?

were you able to boot with -x ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

No I mean I can't even install OSX..I am installing 10.9. The boot loader I am using is clover and yes I have tried -x but still unable to boot into the installer..the error message I got was "still waiting for root device"

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest InfamousSynergy   
Guest InfamousSynergy

Honestly, I woulden't run the risk of dualbooting on one drive if windows is essential

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×