Niresh Maverick Install Fail - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
coder123456

Niresh Maverick Install Fail

Question

coder123456    0

Hi there,

 

Please I need help with my hackintosh Mavericks Niresh, I really want it so bad

 

Config:

Dell Inspiron n5110

Intel Core i5 CPU 2.50GHz

RAM 6Go

Intel HD3000

 

I booted at first without flags and then with USBBusFix=Yes -x -v, it stops at about 13%

 

Here is a sample from the log file

a method called layout, but it should be fixed.
May 12 18:40:00 localhost Unknown[358]: 2014-05-12 18:40 OS X Installer[384] (CarbonCore.framework) FSEventStreamStart: ERROR: FSEvents_connect() => Unknown service name (1102)
May 12 18:40:02 localhost OSInstaller[384]: Connection to sharingd became invalid
May 12 18:40:03 localhost Unknown[358]: 2014-05-12 18:40:03.055 OS X Installer[384:1143f] Metadata.framework [Error]: couldn't get the client port
May 12 18:40:03 localhost OSInstaller[384]: Folder Manager is being asked to create a folder (docs) while running as uid 0
May 12 18:40:04 localhost OSInstaller[384]: CoreServices logging is enabled,
May 12 18:40:04 localhost OSInstaller[384]: SFL Favorites initialized.
May 12 18:40:07 localhost OSInstaller[384]: Folder Manager is being asked to create a folder (down) while running as uid 0
May 12 18:40:07 localhost OSInstaller[384]: Folder Manager is being asked to create a folder (down) while running as uid 0
May 12 18:40:07 localhost OSInstaller[384]: Connection to sharingd became invalid
May 12 18:40:07 localhost OSInstaller[384]: Connection to sharingd became invalid
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.1 - Client: coreservicesd, UID: 0, EUID: 0, GID: 0, EGID: 0
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.1 - ODNodeCreateWithNameAndOptions request, SessionID: 00000000-0000-0000-0000-000000000000, Name: /Local/Default, Options: 0x0
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.1 - loading configuration for '/Local' from '/System/Library/OpenDirectory/Configurations/Local.plist'
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: Loaded bundle at path '/System/Library/OpenDirectory/Modules/PlistFile.bundle'
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.1 - unable to find authentication module 'AppleID'
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.1 - unable to find authentication module 'ConfigurationProfiles'
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.1 - unable to find service discovery callback for module 'PlistFile'
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: Registering for network changes
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: Registered subnode with name '/Local/Default'
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 101.2 - Block: nodestate '/Local'
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: failed to open local node for internal record copy
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.1.3 - Block: nodestate '/Local/Default'
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: Registering for power changes
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 101.2 - nodestate - flagging '/Local' online
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.1.3, Module: PlistFile - Node is 10.7 or later
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 101.2 - Block completed
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: Registering for network power changes
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.1.3 - nodestate - flagging '/Local/Default' online
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.1.3 - Block completed
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.1, Node: /Local/Default - node assigned UUID - 53DEC99A-B8C0-45B1-A8D0-695B19CE5B98
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.1, Node: /Local/Default - ODNodeCreateWithNameAndOptions completed
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.4 - Client: coreservicesd, UID: 0, EUID: 0, GID: 0, EGID: 0
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.4 - ODQueryCreateWithNode request, NodeID: 53DEC99A-B8C0-45B1-A8D0-695B19CE5B98, RecordType(s): dsRecTypeNative:config, Attribute: dsAttrTypeStandard:RecordName, MatchType: EqualTo, Equality: CaseExact, Value(s): SharePoints, Requested Attributes: dsAttributesAll, Max Results: 1
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.4, Node: /Local/Default, Module: PlistFile - client is using a native record type 'config' which is not portable
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.4, Node: /Local/Default, Module: PlistFile - client is using a native record type 'config' which is not portable
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.4, Node: /Local/Default, Module: PlistFile - ODQueryCreateWithNode completed
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.5 - Client: coreservicesd, UID: 0, EUID: 0, GID: 0, EGID: 0
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.5 - ODNodeCreateRecord request, NodeID: 53DEC99A-B8C0-45B1-A8D0-695B19CE5B98, RecordType: dsRecTypeNative:config, RecordName: SharePoints, Attributes: <none>
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.5, Node: /Local/Default, Module: PlistFile - client is using a native record type 'config' which is not portable
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.5, Node: /Local/Default, Module: PlistFile - ODNodeCreateRecord completed, delivered 1 result
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.6 - Client: coreservicesd, UID: 0, EUID: 0, GID: 0, EGID: 0
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.6 - ODQueryCreateWithNode request, NodeID: 53DEC99A-B8C0-45B1-A8D0-695B19CE5B98, RecordType(s): dsRecTypeNative:config/SharePoints, Attribute: dsAttrTypeStandard:RecordName, MatchType: Any, Equality: CaseExact, Value(s): dsRecordsAll, Requested Attributes: dsAttrTypeStandard:GeneratedUID,dsAttrTypeNative:ftp_guestaccess,dsAttrTypeNative:smb_name,dsAttrTypeNative:sharepoint_account_uuid,dsAttrTypeNative:smb_createmask,dsAttrTypeNative:sharepoint_version,dsAttrTypeStandard:AppleMetaNodeLocation,dsAttrTypeNative:afp_guestaccess,dsAttrTypeNative:afp_shared,dsAttrTypeStandard:RecordType,dsAttrTypeNative:ftp_shared,dsAttrTypeNative:afp_name,dsAttrTypeNative:smb_oplocks,dsAttrTypeNative:afp_use_parent_owner,dsAttrTypeNative:smb_directorymask,dsAttrTypeStandard:RecordName,dsAttrTypeNative:afp_use_parent_privs,dsAttrTypeNative:smb_guestaccess,dsAttrTypeNative:smb_inherit_permissions,dsAttrTypeStandard:AppleMetaRecordName,dsAttrTypeNative:smb_shared,dsAttrTypeNative:directory_path,dsAttrTypeNative:smb_strictlocking,dsAttrTypeNative:sharepoint_group_id,dsAttrTypeNative:ftp_name, Max Results: 2147483647
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.6, Node: /Local/Default, Module: PlistFile - client is using an old record type 'dsRecTypeNative:config/SharePoints' should be using kODRecordTypeSharePoints
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.6, Node: /Local/Default, Module: PlistFile - client is using an old record type 'dsRecTypeNative:config/SharePoints' should be using kODRecordTypeSharePoints
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.6, Node: /Local/Default, Module: PlistFile - flushing record '/private/var/db/dslocal/nodes/Default/config/SharePoints'
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.6, Node: /Local/Default, Module: PlistFile - ___index_record_block_invoke: sqlite3_prepare_v2: 21
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.6, Node: /Local/Default, Module: PlistFile - ___index_record_block_invoke: sqlite3_prepare_v2: 21
May 12 18:40:07 localhost opendirectoryd[101]: 224.6, Node: /Local/Default, Module: PlistFile - ODQueryCreateWithNode completed
May 12 18:40:07 localhost OSInstaller[384]: Folder Manager is being asked to create a folder (down) while running as uid 0
May 12 18:40:07 localhost OSInstaller[384]: Folder Manager is being asked to create a folder (down) while running as uid 0
May 12 18:40:07 localhost Unknown[358]: 2014-05-12 18:40 OS X Installer[384] (CarbonCore.framework) FSEventStreamStart: ERROR: FSEvents_connect() => Unknown service name (1102)
May 12 18:40:10 localhost OSInstaller[384]: Folder Manager is being asked to create a folder (down) while running as uid 0
May 12 18:40:10 localhost OSInstaller[384]: Folder Manager is being asked to create a folder (down) while running as uid 0

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
coder123456    0

@ I don't think so, 

I actually had 2 partitions C: for my windows 7, D: for my data. I divided the D: partition and now have 3, but I lost all my D: partition and the install failled on the 3rd one. (Sorry for my english)

 

Thanks for your answer and for the niresh distro by the way. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Niresh    2,310

@coder123456 MBR Cause trouble when installation doesn't go well

the only thing which i can advise is to Partition the drive in GUID & make sure you have listed hard disk as AHCI in Bios

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
coder123456    0

@ that means I will have to format all my drive via mavericks install and I will probably loose my Windows partition? or should I format just the partition (because I already did that) and my disk is AHCI.

 

Thank you for your time, and sorry I'm no expert

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
coder123456    0

Hi there,

I did what you told me, I erased all my partitions, format my disk to GUID and run the niresh Mavericks, same error, Install fail at 13%.

 

Please I need help, should I delete something from the dmg?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
    • Ok, so I built a new hackintosh with Niresh Mavericks 10.9.0 on a modified Dell Precision T7400 and mostly everything seems to be working correctly except for two things: Sound (The obvious one), and Online video content (Youtube, Facebook videos, etc) play at lower than 1 fps, frozen speed, after 10 seconds of playback it reaches 4 seconds of elapsed time and I have found no other forums explaining this or talking about this so I decided to bring it up here. As for the sound situation, I already bought a new card to replace the X-FI, so yes, I am aware of the Sound Blaster Audigy X-FI Xtreme Audio not being supported, but what caught my attention is that the sound was working and video playback problem was gone temporarily, I happened to hear the sound from my headphones sitting on my desk and put them on, and sound. I decided to test a video on youtube, the problem with the videos, gone. But after a reboot, they were back. However I have the logs from today and can give them to whoever wants/needs them to figure out what may have caused the sound to kick in on the X-FI and maybe add support for this sound card. I copied as far back in the time that the system was on while sound was working that I could up to the shutdown event. I know it's pretty large but I am not sure where to look, I am simply handing this out to whoever wants to see what may have given me audio on this card for the session. From what I can see that looked to be the most closely related to my issue is something to do with bluetooth (I don't have bluetooth, btw), it says in console: "9/20/17 6:49:55.785 PM com.apple.audio.DriverHelper[200]: The plug-in named BluetoothAudioPlugIn.driver requires extending the sandbox for the mach service named com.apple.bluetoothaudiod." repeatedly many times. This could be completely unrelated.   The only recent actions I made that I personally can think of that may have triggered this would be: I installed several different versions of a music player through Winebottler and it failed to start, more and likely because of the lack of .net framework 2.0 and 4.0, this is my highest suspicion of being the likeliest cause, but I could be wrong. I installed Crossover and installed the music player in it, which it ran in and is where I discovered that you need .net 2.0 and 4.0 (It had the player in it's database and installed .net automatically) Ran Discord (It uses output/input, so may as well add that in) The player was MusicBee, and when it crashed, it also left a log that I could probably try to reproduce if needed.   Specs: Dell Precision T7400, 1x Intel Xeon x5482 Nvidia Geforce GTX 660 16GB ddr2 ram 667mhz (Tested to be working correctly, please don't ask me to run a mem test I am impatient enough as it is)
    • 980m+intel 530, 6820hk 512ssd+120ssd+1TB im trying to install macOsierra, and i tried a lot of combinations of arguments and configuration, nothing seems to work, i got the same problem every time ofter i start the installation! Is saying: System uptime in  nanoseconds: some random numbers.
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×