Please Do A Forum Search Before You Post Your Problem - Rules - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Niresh

Please Do A Forum Search Before You Post Your Problem

Question

Hi all!

 

Please do a forum search before you post your problem.

 

Maybe it is already being discussed, by joining that discussion you have the best chance of getting

help fast.

Now we have several discussions about the same problem, and the moderators and other members

helping you out will have less time.

 

Good luck!

 

:)

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $62.51 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hello! I made my usb key with transmac but when I start OS X Sierra everything goes well, the installation too but the installation blocks at 100%, time remaining: less than a minute. with it worked but not anymore. can you help me? My PC : it is a laptop: ASUS X751LD the motherboard I do not know, the hard drive I do not know but it's a HDD of 500 gb I have two graphics cards: Intel HD 4400 and Nvidia 820m, (which blocked me for the installation of Yosemite and High Sierra) thank you in advance.   PS : Sorry for my bad english i'm french ^^.
    • Hello! Yesterday I successfully installed Yosemite (Yosemite Zone distro) on my laptop (Sony Vaio FIT 15E with an i3-3217U). The only thing that doesn't work is the wifi card (BCM43142). I found in my house another wireless card, AzureWave AW-NB047H. Is this wireless card compatible with macOS?   Sorry for my bad english and thanks in advance. ~IOStream
    • i have installed sierra on my acer aspire e14 e5 - 475G 59C7 with processor i5-7200u 2.5GHZ  nvidia geforce 940MXX 2GB  4GB DDR4  when i install i disabled "move nvidia.pkg" "ati.pkg" "intel.pkg" installed works, but when i type something it gone too far. for example i just type "a" in 0.5 seconds it shows "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" anyone know how to fix this?        
    • Hello,
      On High Sierra 10.13.1 under VMWare.
      I install Final Cut Pro 10.4 when running got this error:
      This graphics configuration does not support hardware acceleration, which is required to run Final Cut Pro.
      My GPU is: AMD Radeon R7 240 but show on Hachintosh About : Graphics: Display 128 MB. Thank you for help.
    • I got same error 4 years later. On High Sierra. What's the solution? What you suggested doesn't work. Why does this happen? Any ideas?
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    15    0

×