Windows Created USB Installer Problems - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Windows Created USB Installer Problems Jump to content
Sign in to follow this  
itsmrseanster

Windows Created USB Installer Problems

Recommended Posts

Hi all

 

I currently trying to install Niresh's 10.9 distro onto my HP Pavilion 14-b030tu Ultrabook but im encountering a few problems

 

I have created the Clover install USB using BootDiskUtility on Windows and have also restored the Niresh 10.9 image to another USB using Transmac.

 

Currently what happens is

-If i disable secure boot and enable legacy boot (CSM), When i try and boot Cloverx64.efi and Bootx64.efi using the EFI Manager, Clover never loads and gets stuck on the black screen with a infinetly flashing cursor

-If i try and directly boot the installer usb with legacy boot enabled it just says that there is no bootable disk inserted

 

-If i disable both secure boot and legacy boot (CSM), Clover immediately loads but doesnt detect the 2nd USB with the Niresh 10.9 image along with the HP Boot Selection Menu regardless of whatever USB port i plug it into. I have tried restoring the image to another USB but it still has the same problem

 

Does anyone have any idea on how i can fix this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ 10.9 USB Wont boot with Clover

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $148.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Affter install High Sierra Zone in: Gigabyte H110m / i3 7100 In first reboot working the graphics but no USB drivers / External USB disks i cant mount clover In the secod reboot have problem, the solution -disiablegfxfirmware ane boot whit config, but hace the same problems, dont see the usb drivers and can not mount uefi partition In other reboot see diferentes config, i try diferents, boot with config_uefi without flags, but when run the graphics dont works but i see the usb drivers and external disk and mount the uefi driver. how repair this? boot with config and fix everting or boot with config_uefi and fix graphics?   sorry my inglis is not god
    • Dear Guys,
      Im trying to install mac os x sierra in my dell laptop and ihave followed all the details and reached the installation part. But im getting error saying "An error occurred installing macOS.To use apple diagnostics to check your mac hardware"
      Guys please please help me with it.ithink im almost 90% close to installing mac os. my lap config as follows.the person who help me resolve will be my hero  Motherboard: INTEL i3 370M 2.40GHZ,0KRP5X CPU: DELL N4030 MODEL. Graphics: ATI Mobility Radeopn HD 5430 Motherboard:  
    • i did one but no hdmi or display port sound even if they are detected processor neither no wifi   and install a multiboot ? i triyed clover but didnt work    
    • Hey can some one help me with a problem https://ibb.co/jv8TRT this is my problem I hope you can help me guys
    • Hi
      I followed Nirav's High Sierra installation guide.
      My problem is that I am getting the below error at the install boot screen (osxAptioFix2Drv:Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi
      Using reloc block: no hibernate wake: no)


      what I should to do?

      my specs:
      Asus Rampage VI Extreme 
      intel Core i7 7800x
      Samsung 960 EVO SSD 250 
      Gigabyte GEFORCE GTX 1080 TI Gaming OC
      GSkill TridentZ DDR4 8x2 GB
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    122    0

×