Asus K75D - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content

Recommended Posts

Spec: AMD A10-4600 2.3GHz, Memory 6GB, Radeon Dual Graphics 7660G+7670M 1Gb, HDD 750+750 Sata, wi-fi Atheros AR9485WB-EG.

Install process was by video of Niresh in an AMD A series. Install was succses. Not working: sound, wi-fi, graphics work but not correct. After reboot laptop stuck on:

 

boot0: done

 

 

and nothing more.

 

What I must to do? 

Sorry for bad inglish.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for my post in wrong section. I'm from russia and my inglish very bad))

I can't install the Chameleon & know'n how install kext, i'm noob

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dosn't work Chameleon v2.2 system stusk & no start. Reinstall mac os 10.9

Dear Niresh, maybe u can help in teamweaver? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is my system info. doesn't work sound, graphics not correct, chameleon not start os x

post-56088-0-62850800-1402157810_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites

What kind of Chipset do you have, because you might need to install a kext for it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $62.51 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
×