Boot error - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content

Recommended Posts

My specs are:

Operating System
Windows 8.1 64-bit
CPU
Intel Core i7 3630QM @ 2.40GHz 54 °C
Ivy Bridge 22nm Technology
RAM
12.0GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24)
Motherboard
SAMSUNG ELECTRONICS CO., LTD. NP880Z5E-X01UB (SOCKET 0) 55 °C
Graphics
Generic PnP Monitor (1920x1080@60Hz)
Intel HD Graphics 4000 (Samsung)
1024MB ATI AMD Radeon HD 8600/8700M (Samsung)
Storage
931GB Seagate ST1000LM024 HN-M101MBB (SATA) 39 °C
Optical Drives
No optical disk drives detected
Audio
Realtek High Definition Audio
 

https://docs.google.com/file/d/0B_PQ4KjrUh6yU0RyOWtFVnE4dEN6M256aVREeWNxOWEzZlY0/edit

This is the boot error i am facing what should i do ????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $48.99 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Well thanks guys for help or say no help any way i fix everything by installing  High sierra everything works including hdmi audio also. So admin/moderator can you close/move this post?
    • hello all, i wonder if somebody did sucssesfuly installed ati drivers on one of polaris gpu on 10.9 10.10. or 10.11 mac? i find yesterday on some russian forum that they did some bios mods on polaris gpus on siera and high siera but i dont understand process. also no luck for kext emulator on phenom 2 cpu for siera and high siera i got rx560 sapphire 2gb and i tryed install mac but on gpu it said 8mb and graphic is awfull. everithing else works exept spdif output for audio and gpu. i cannot install siera or high siera because of unsupported cpu sse4.1 or sse4.2 my specs are asus m5a97 r2 evo phenom II 955 black edition x4 @3.2 g stock ram 3x4gb ddr3 @ 1333 underclocked because of cpu limitations rx560 sapphire 2gb 60gb adata sp900 2x500 gb wd blue (1x 2.5" , 1x 3.5") all your comments are welcome thanks
    • guys please help me .....................im stucked at apple logo while installing im using hp laptop core i5 7200u 6gb ram amd radeon R5 M430
    • I have working audio, graphics and network on this 10.13  Now store has sent me "security update" which I believe is 10.13.3.  Has anyone done this via store? What do I need to do before I install it? I have issues loading EFI so have to always manually mount it (Clover configurator and EFI mounter both fail) but using terminal and command "open /efi" I am able to mount and make changes to my config.plist too.   
    • Hi guys, I try to install Mac OS X Yosemite on my computer, but... i get stuck at the logo (when i boot it) + i see a bar, who won't charge. Can you give me a solution?   Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2180  @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz Memory: 2048MB RAM    User DPI Setting: Using System DPI  System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) Display Card name: NVIDIA GeForce 210  Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 210 DAC type: Integrated RAMDAC  
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    13    0

×