Error parsing plist. OS x 10.10 DP2 Error parsing plist. OS x 10.10 DP2 - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Jump to content
  • 0
Ranjith Va

Error parsing plist. OS x 10.10 DP2

Question

Error parsing plist. OS x 10.10 DP2

 

I have followed the tutorial exactly and but when i tried to install in a partition, it shows

 

1403946731__img_0653__1403946654_67710.j

 

this is what it looks like on the org.chameleon.boot.plist

 

1403946856__img_0654__1403946783_15053.j

 

And these are my initial settings

 

1403946057__img_0650__1403945954_79421__

 

Any help would be appreciated. Thank you

 

[update]

I tried with EthernetBuitIn key, still plist parsing error

I tried with Chameleon Wizard, still same error.

 

Sorry, forgot to mention system Spec

 

Intel i3 3.06 Ghz

2 GB ram

Nvidia GT9400

DH55TC Intel Motherboard

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Use another smbios.plist. Maybe from your previous install. Or use Chameleon Wizard to create one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting April 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $31.08 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hi, i tried to install high sierra on my hp computer, i created the partition on windows, i copied the sata-100-unssuported.kext to /EFI/CLOVER/kexts/Other but my intel SSD does not show up at the disk utility at all, my bios does not have options to change sata to ahci or any other option, and i read something about mbr patch which i dowloaded but there is no guide on what to do with it, any help would be really appreciated. Thanks
    • i tried this in last hours, but nothing. i tried to boot on an acer aspire (specs are almost the same) and it boots (stuck on logo but boot), i guess that problem is mine laptop?
    • Hi!
      As a first try with hackintosh I succesuffy installed High Sierra on a Dell PowerEdge T20. It works fine, but as I start scrolling in a web-browser the screen starts flickering. It only recognises my screen as a secondary projector, and can't change resolution from 1920x1080.
      How do I fix this?
    • I've downloaded the nvidia webdrivers but obviously nv_disable=1 disables them. I've tried booting with nv_drv=1 among other boot flags and the boot always hangs at the bluetoothhci starts completes line. Gfx is gfx 750ti cpu is amd phenom ii x4 965 deneb black edition. Motherboard is m4a88t -v evo/usb3 Couldn't edit to add this info, I installed using niresh mav 10.9 using boot flags dart=0 npci=0×2000 and nv_disable=1 as well as /amd64. I've successfully update to 10.9.5
    • To me it sounds as if he/she installed MacOS on their PC without understanding what they are doing, since they are asking to return to Windows 10.   My thought was, to allow them to start over with the installation, but with help from the thread.
  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,141
    • Reviews
      2,612

    Latest File
    By migueldio3

    1    0

×