Stuck on Apple logo screen - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Raro

Stuck on Apple logo screen

Question

Hi, 

 

I'm installing Niresh Mavericks on PC for the first time, but then found that I can only boot into Mavericks by using my Niresh Mavericks on USB with the "-x" boot flag, otherwise I'd be stuck on the Apple logo and the spinning wheel forever.

 

When I run -v I got an error message that says "this is an unknown cpu model 0x3c, power management may be incomplete or unsupported" and "Missing Bluetooth Controller Transport". The complete error message is in the attached picture. 

 

I have set my SSD to AHCI, xHCI to Auto, and xHCI and eHCI to enabled in BIOS.

And in the /Extensions folder I can see the NullCPUPowerManagement.kext file.

 

Can anyone please give me a clue about what's wrong here?

 

Thanks for any help.

 

My hardware:

MB: Gigabyte GA-H87M-D3H

CPU: Intel i7 4770K

Ram: Transcend DDR3 1600 8GB

SSD: Transcend SSD340 256GB

 

1404041032__img_20140628_183934.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

When I typed xpcm -free at the prompt, it returned the following message:

"Can't find /xpcm, press any key to continue"

 

Any ideas about how to approach this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hackintosh Grey Black White Screen Fix

 

Add bootarg xpcm-free for better cpu

 

I was unable to access my Hackintosh hence the late reply.

 

But after trying the solution from the link above (case 1), I'm now able to boot without the "-x" boot flag.

 

Thanks a lot for your help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $62.87 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • hii i am using samsung laptop intel i3   M370   2.40 Ghz  nvidia geforce  M315  graphics when i boot from usb,  firstly show some code and after this show a dialog box . in this box , showing a phone and laptop, one by one. on the top of the screen, showing apple logo and "Language Chooser". i am not able go next step.   plz help me.
    • Hi guys, I installed the Hackintosh Sierra Zone image and most things work except my graphics. It detects as AMD R9 290X when I use FakeID 0x67B01002 on boot, however I only get 7MB of VRAM with no QE. My screen also tears as well. Hope someone can help me - Intel Core i5 2500K - AMD R9 290X 4GB - ASUS P8Z77-V LX
    • Hey guys, I'm looking into dual booting OSX Sierra or High Sierra on my ASUS Zenbook Pro UX501V. I use a lot of mac only software like sketch at uni and it would make my life a lot easier to just be able to boot into it instead of going to campus to use one of their Mac's. I'm currently running windows 10 and would prefer to not have to lose all my files or reinstall windows 10, however if this is unavoidable I would consider it. Specs are Processor    Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz, 2592 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s)
      GPU    NVIDIA GeForce GTX 960m 4gb DDR5
      RAM    12GB DDR4
      BIOS Version/Date    American Megatrends Inc. N501VW.300, 9/05/2016
      BIOS Mode    UEFI Does anyone know of any guides? Or has done this before? Even a link to point me on my way. Looked into the clover bootloader and I'm under the impression that's the route I'll have to take. Thanks for any help you may have      
    • Hi everyone. Here are my specs MOBO :Gigabyte Z68 XP UD3 (1155) GPU : HD 6870 1gb CPU Intel i7 2600k (1155) 60gb SATA SSD   MOBO is using legacy Bios. This machine has served me well for years. I tripped a circuit breaker a few weeks ago and now it's stuck in a boot loop. I have setup a new bootable USB to reinstall but for some reason the boot loop is happening when I startup from this as well. I can manage to get to the desktop using the safe mode boot flag (-x) but after a few moments, the desktop freezes and the computer reboots. I used the 10.10.1 disc image to create the new USB stick I am not sure if this could be causing the boot problem in the USB. Should I have used the 10.10.0? At first I suspected a hardware issue but I left the computer on for two days at in the bios screen and it stayed on just fine. Hoping someone can give me a hand figuring out which boot flags can get me going again or how I can reinstall the OS. I really need to get past the freeze/reboot cycle I am in. I am almost ready to nuke this thing and install windows
    • i also have this problem if you will finde the solution please inform me right away and thank you
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,538

    Latest File
    By rembrandt63

    324    0

×