Niresh Mac OS X Mountain Lion 10.8.5 problem - Hackintosh Mountain Lion - Hackintosh Zone Niresh Mac OS X Mountain Lion 10.8.5 problem Jump to content
throbber

Niresh Mac OS X Mountain Lion 10.8.5 problem

Recommended Posts

hi guys

i booted the dvd typed "amd" then hit enter and it gets stuck on this screen with the icon at the bottom spinning. any ideas whats causing this??

i would appreciate some help.

I just ran amd -v.........it stopped on "waiting for root device"

 

my system>>>>>>>>>>>>>>>

 

Computer Type                      ACPI x64-based PC
Operating System                  Microsoft Windows 7 Ultimate
OS Service Pack                    Service Pack 1

CPU Type                              QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition B55, 3617 MHz
Motherboard Name                Gigabyte GA-MA790GP-DS4H

System Memory                      4096 MB  (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

Video Adapter                       AMD Radeon HD 7700 Series  (2 GB)

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

 

 

i2ow2q.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure but have you set your SATA  to AHCI instead of IDE in your BIOS? 

 

Also, if you change it from IDE to AHCI you may find windows will not boot. This can be fixed by switching back to IDE load windows, then search "install AHCI in windows 7"in google. Easily fixed.

 

Otherwise I have no idea.   ;)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure but have you set your SATA  to AHCI instead of IDE in your BIOS? 

 

Also, if you change it from IDE to AHCI you may find windows will not boot. This can be fixed by switching back to IDE load windows, then search "install AHCI in windows 7"in google. Easily fixed.

 

Otherwise I have no idea.   ;)

 

many thanks for your tip.

I went back and made a 20gb partition from my 500gb storage hdd. all installed fine. I then added a boot entry with easeyBCD.

I just need to sort out the Audio as I have none. and the graphics as its only a resolution of 1024x768 plus it tends to flash like hell sometimes on the web.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 I think you need to use the OSX install to make the partition.

 

The MBR for your machine is probably the difficultly. If you use the whole drive its easier, otherwise you need to install a proper bootloader setup so your partition can be booted from.

 

Like shown here:

 

http://www.hackintoshosx.com/topic/13590-guide-how-to-dual-boot-windows-7-mountain-lion-with-chameleon-boot-loader/

 

(i think..)

 

EDIT: you may find this helpful also;

 

https://www.hackintosh.zone/hackintosh/articles/how-to/how-to-fix-the-boot0-error-for-your-hackintosh-r25/

Share this post


Link to post
Share on other sites

many thanks for your tip.

I went back and made a 20gb partition from my 500gb storage hdd. all installed fine. I then added a boot entry with easeyBCD.

I just need to sort out the Audio as I have none. and the graphics as its only a resolution of 1024x768 plus it tends to flash like hell sometimes on the web.

 

Glad to hear its working! I think the resolution and flashing is graphics kext issue. Not really sure on these but over at insanelymac or similar site you might find advice from someone who has your video card working.

 

Fo instance your card series is listed here::

 

http://www.tonymacx86.com/graphics/92952-list-confirmed-radeon-hd-7xxx-series-10-8-3-a.html

 

(also if there's any chance you could make this answered , maybe someone would come help me with my problem.

 

   B) blatant self promotion ,apologies. just would like to get some help with my install)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $148.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Dear Guys,
      Im trying to install mac os x sierra in my dell laptop and ihave followed all the details and reached the installation part. But im getting error saying "An error occurred installing macOS.To use apple diagnostics to check your mac hardware"
      Guys please please help me with it.ithink im almost 90% close to installing mac os. my lap config as follows.the person who help me resolve will be my hero  Motherboard: INTEL i3 370M 2.40GHZ,0KRP5X CPU: DELL N4030 MODEL. Graphics: ATI Mobility Radeopn HD 5430 Motherboard:  
    • i did one but no hdmi or display port sound even if they are detected processor neither no wifi   and install a multiboot ? i triyed clover but didnt work    
    • Hey can some one help me with a problem https://ibb.co/jv8TRT this is my problem I hope you can help me guys
    • Hi
      I followed Nirav's High Sierra installation guide.
      My problem is that I am getting the below error at the install boot screen (osxAptioFix2Drv:Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi
      Using reloc block: no hibernate wake: no)


      what I should to do?

      my specs:
      Asus Rampage VI Extreme 
      intel Core i7 7800x
      Samsung 960 EVO SSD 250 
      Gigabyte GEFORCE GTX 1080 TI Gaming OC
      GSkill TridentZ DDR4 8x2 GB
    • please i have dell latitude E5420 and my screen always divides into for during and after installing sierra or high sierra. please i really need help.
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    121    0

×