Problem In Configuring Pci - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
Sign in to follow this  
Gabloo Kumar

Problem In Configuring Pci

Recommended Posts

Hello

I have tried to install Niresh 10.9.0. from usb(By making Bootable USB using transmac in windows 8.1 pro) and have used "Kernel cache"=amdfx -v,but in verbose mode it is showing "Configuring PCI" and getting stuck.After 5-10 minutes my PC shut down automatically..Can anyone help me why it is happening???

 

MY PC SPECS:-

 GIGABYTE GA-78-78LMT-USB3

 AMD FX 6300

 4GB RAM

 320 GB HDD + 1TB HDD

 

but no PCI GPU only on board AMD 3100 series GPU...

Please help....

Share this post


Link to post
Share on other sites

You are Using The Wrong Command You Just Have to Type amdfx -v

Share this post


Link to post
Share on other sites

AS Your Motherboard is Gigabyte You May Try to Add PCIRootUID=1 Also

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have tried all possible ways,ways told by u npci=x2000 but having the same issue.please help bro.Is it happening because I don't have any GPU connected to PCI-e?

Share this post


Link to post
Share on other sites

have tried 

 

1.amdfx -v

2.amdfx npci=0x2000/0x3000 -v

3.amdfx GraphicsEnabler=No/Yes -v

4.amdfx PCIRootUID=1/0 -v

5.amdfx UseKernelCache=No npci=0x2000 -v

 

but same issue

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting January 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $40.92 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
×