(Works) AMD Phenom II x4 965 on GA-890XA-UD3 - Mavericks - Hackintosh Zone (Works) AMD Phenom II x4 965 on GA-890XA-UD3 Jump to content
Jay Baker

(Works) AMD Phenom II x4 965 on GA-890XA-UD3

Recommended Posts

Hardware:
Gigabyte GA-890XA-UD3
AMD Phenom II x4 965 4.0Ghz (OC)
Sapphire Radeon HD6870 1024MB
Corsair F60 64GB
Corsair HX650 650W PSU
Corsair 4x8GB DDR3-1333
Samsung 840 Evo Series 120GB
3x ViewSonic VX2453mh-LED 24" LED at 1920x1080
 
Had no problems with install/boot/post-install.
 
First problem was my 8tb raid5 wasn't recognised, but a quick google and download of the LSI SAS MegaRaid kext and a reboot later and its fine!

Excellent work Niresh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi logical, sorry for my english it's not so good.

I have a similar configuration:

AMD Phenom II x4 1090T

Gigabyte  GA-890XA-UD3

8Gb Ram

 

I have no problems to install Mavericks 10.9, eveything runs ok except by de Audio. But i don't uptdate to mavericks 10.9.2!!!

ould you update your Mavericks to 10.9.2??? I try with severals kernels and rollback kext but nothing appears works!

 

thanks!

Andres

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $148.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Dear Guys,
      Im trying to install mac os x sierra in my dell laptop and ihave followed all the details and reached the installation part. But im getting error saying "An error occurred installing macOS.To use apple diagnostics to check your mac hardware"
      Guys please please help me with it.ithink im almost 90% close to installing mac os. my lap config as follows.the person who help me resolve will be my hero  Motherboard: INTEL i3 370M 2.40GHZ,0KRP5X CPU: DELL N4030 MODEL. Graphics: ATI Mobility Radeopn HD 5430 Motherboard:  
    • i did one but no hdmi or display port sound even if they are detected processor neither no wifi   and install a multiboot ? i triyed clover but didnt work    
    • Hey can some one help me with a problem https://ibb.co/jv8TRT this is my problem I hope you can help me guys
    • Hi
      I followed Nirav's High Sierra installation guide.
      My problem is that I am getting the below error at the install boot screen (osxAptioFix2Drv:Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi
      Using reloc block: no hibernate wake: no)


      what I should to do?

      my specs:
      Asus Rampage VI Extreme 
      intel Core i7 7800x
      Samsung 960 EVO SSD 250 
      Gigabyte GEFORCE GTX 1080 TI Gaming OC
      GSkill TridentZ DDR4 8x2 GB
    • please i have dell latitude E5420 and my screen always divides into for during and after installing sierra or high sierra. please i really need help.
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    120    0

×