Audio Problem - Phenom II X6, Alc892 realtek - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
devo

Audio Problem - Phenom II X6, Alc892 realtek

Recommended Posts

Hello to everyone,

I'm newbie here, I've just installed niresh os x mavericks mavericks 10.9 via usb stick using ''amd64 -v -x cpuid=1'' bootflags. But I have some problems the most important one of which is Audio. There is stuttering and bad quality sound, I've tried voodoohda, all kexts which might be helpful but they all didn't work :( 

the other problem is pink shadowed icons in launchpad, I used a launchpad repair file downloaded from here it worked but when I restart they are pink again :/

and sometimes I'm having problems in opening some apps. for example multibeast 6.3.1 can't be opened. I click on the icon and nothing happens.

my system configuration is:

asus m4a89gtd pro
phenom II x6 1090t
4 gb of corsair vengeance ram
ocz agility 120 gb ssd.

besites the operating system opens really slow, even it's installed on ssd, it takes 4-5 minutes.

Please help me.

Thanks in advance my friends.

Share this post


Link to post
Share on other sites

use MacPois0n and patch your apple HDA ,then report me 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting January 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $40.92 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • @Niresh i forgot to say that that error was given because i have a Samsung M2 NVMe 960pro. I tried to remove it and it kinda worked but with a lot of bugs even during the installation. I can't remember everything clearly now cause it's been like 4 months ago
    • Thanks. I Have One Ethernet And One Wifi. Here Is The Terminal Log :  iMac:~ marcus$ lspci -nn 00:00.0 Class [0600]: Device [8086:190f] (rev 07) 00:01.0 Class [0604]: Device [8086:1901] (rev 07) 00:08.0 Class [0880]: Device [8086:1911] 00:14.0 Class [0c03]: Device [8086:a12f] (rev 31) 00:14.2 Class [1180]: Device [8086:a131] (rev 31) 00:16.0 Class [0780]: Device [8086:a13a] (rev 31) 00:17.0 Class [0106]: Device [8086:a102] (rev 31) 00:1c.0 Class [0604]: Device [8086:a110] (rev f1) 00:1c.2 Class [0604]: Device [8086:a112] (rev f1) 00:1d.0 Class [0604]: Device [8086:a118] (rev f1) 00:1d.2 Class [0604]: Device [8086:a11a] (rev f1) 00:1d.3 Class [0604]: Device [8086:a11b] (rev f1) 00:1f.0 Class [0601]: Device [8086:a145] (rev 31) 00:1f.2 Class [0580]: Device [8086:a121] (rev 31) 00:1f.3 Class [0403]: Device [8086:a170] (rev 31) 00:1f.4 Class [0c05]: Device [8086:a123] (rev 31) 01:00.0 Class [0300]: Device [10de:1c82] (rev a1) 01:00.1 Class [0403]: Device [10de:0fb9] (rev a1) 03:00.0 Class [0c03]: Device [1b21:1242] 05:00.0 Class [0604]: Device [1b21:1080] (rev 03) 07:00.0 Class [0200]: Device [10ec:8168] (rev 15)
    • How many network adapters do you have? Like WiFi or Ethernet? Post output of lspci -nn command
    • Unfortunately i dont have any Option to disable my Grahpic Adapter. Can i disable it in an other way? Like any Boot Flags?   EDIT: I did just an Update for my BIOS but it didn't add any Options to disable my Graphics Adapter
    • This issue is called Discrete Graphics issue of High Sierra, To bypass this you have to disable either Intel HD Graphics 630 or Nvidia GeForce GTX 1060 from BIOS, Check into your BIOS to see if you have any options to disable Graphics, Then try booting Keep me updated
  • Download Statistics

    • Files
      845
    • Comments
      2,130
    • Reviews
      2,555

    Latest File
    By 8osm3rka

    21    0

×