10.9 + nvidia GeForce 210 failing - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone 10.9 + nvidia GeForce 210 failing Jump to content
cr4nberry

10.9 + nvidia GeForce 210 failing

Recommended Posts

- CPU ( Intel Core 2 Duo 2.93 GHz)
- Graphic Card by exact name (nVidia GeForce 210 1GB DDR3)

- RAM Kingston 2 x 2GB 1066 Mhz DDR3
- MotherBoard Chipset (North Bridge: Intel G41 [Gigabyte GA-41M Combo] )
- Wlan (None)

- Ethernet (Realtek AR8151)
- Audio Card (VIA VT1708S)

 

Hi there!

First I was happy with my 10.9.2 Mavericks. I could even play Starcraft2 flawlessly

Then, a software update failed and wouldnt boot again.

So, I decided to reinstall again 10.9 but this time the screen went dark every time I booted.

www.hackintosh.zone/hackintosh/articles/how-to/fix-grey-screen-black-screen-mac-os-x-installation-hackintosh/

I followed the instructions in that post, and I could make it to the Desktop, but with the Graphics Card not working properly, since is detected as a default. The screen flickers every time something moves.

Do you guys have an idea to get the card working again?

I think that if the backup drivers are restored could bring again the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you backup the drivers before you installed, the software update? Because then you can simply put them back. If you stil know the source, download and reinstall the kexts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $148.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Dear Guys,
      Im trying to install mac os x sierra in my dell laptop and ihave followed all the details and reached the installation part. But im getting error saying "An error occurred installing macOS.To use apple diagnostics to check your mac hardware"
      Guys please please help me with it.ithink im almost 90% close to installing mac os. my lap config as follows.the person who help me resolve will be my hero  Motherboard: INTEL i3 370M 2.40GHZ,0KRP5X CPU: DELL N4030 MODEL. Graphics: ATI Mobility Radeopn HD 5430 Motherboard:  
    • i did one but no hdmi or display port sound even if they are detected processor neither no wifi   and install a multiboot ? i triyed clover but didnt work    
    • Hey can some one help me with a problem https://ibb.co/jv8TRT this is my problem I hope you can help me guys
    • Hi
      I followed Nirav's High Sierra installation guide.
      My problem is that I am getting the below error at the install boot screen (osxAptioFix2Drv:Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi
      Using reloc block: no hibernate wake: no)


      what I should to do?

      my specs:
      Asus Rampage VI Extreme 
      intel Core i7 7800x
      Samsung 960 EVO SSD 250 
      Gigabyte GEFORCE GTX 1080 TI Gaming OC
      GSkill TridentZ DDR4 8x2 GB
    • please i have dell latitude E5420 and my screen always divides into for during and after installing sierra or high sierra. please i really need help.
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    121    0

×