Apple Logo still loading - Hackintosh Mavericks - HackintoshZone Apple Logo still loading Jump to content
Alwleed55

Apple Logo still loading

Recommended Posts

Hi 

 

After installing Mavericks i've install my laptop kexts and after i install the kexts i reboot my laptop and booting to my new hackintosh apple logo still loading i've tried these flags  (  USBBusFix=yes )  ( busraratio=(x) cpus=2 arch=x86_64 -v -f )  (  busratio=11 cpus=2 arch=x86_64 -v -f -x ï»¿ ) 

 

 

please help me :( 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intel i5 2.4 

 

4 GB ram

 

500GB HDD

 

Nvidia GT 520M 1GB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Una vez instalado Mavericks para configurar el idioma y todo eso tienes que arrancar en modo seguro ( -x )
Lo configuras instalas el multibeast y selecciones GraphicsEnabler=Yes y también instalas chameleon desde el multibeast, reinicias y arrancas el sistema normal.

 

Once installed Mavericks to set the language and all that you have to boot into safe mode (-x) 
You set it up and install the MultiBeast selections GraphicsEnabler = Yes and also install chameleon from MultiBeast, restart and boot your normal system.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $22.30 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×