No Sound HDMI Niresh Mavericks 10.9 - Sound Kexts - Hackintosh Zone Jump to content
Bill Rabishaw

No Sound HDMI Niresh Mavericks 10.9

Recommended Posts

K, so I'm trying out different framebuffers with some moderate success.  I now have it seeing the hdmi Audio in sound prefernces with some framebuffers (successful with Bulrushes, Pitheca and one other I can't remember) but have the no output controls thing going on and no sound, can someone please, please help me out?  I'm so close I can taste it :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

6xxx Framebuffer Personalities
GraphicsEnabler=No
Pithecia--no output controls
Bulrushes--no output controls
Cattail--boots up but no display
Hydrilla--no ouptut controls
Duckweed--no output controls
Fanwort
Elodea
Kudzu
Gibba
Lotus
Ipomoea
Muskgrass
Juncus
Osmunda

 

Will update the rest as I try them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So nothing I do will get this to work, figured out that it wasn't the frame buffer that was making the HDMI visible in sound devices, it was the VoodooHDA kext I installed.  I did edit that kext with my deviceid for my card but still no go.

 

@Niresh @KasiNB @Deepak can someone please help me?

 

I've attached the info.txt file from an info.app report.  I've also attached the System Info app information in case it's more useful.info.txtpost-71025-0-79439100-1407599949_thumb.p

 

Thanks in advance for any help you may be able to provide!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $62.51 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • i have installed sierra on my acer aspire e14 e5 - 475G 59C7 with processor i5-7200u 2.5GHZ  nvidia geforce 940MXX 2GB  4GB DDR4  when i install i disabled "move nvidia.pkg" "ati.pkg" "intel.pkg" installed works, but when i type something it gone too far. for example i just type "a" in 0.5 seconds it shows "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" anyone know how to fix this?        
    • Hello,
      On High Sierra 10.13.1 under VMWare.
      I install Final Cut Pro 10.4 when running got this error:
      This graphics configuration does not support hardware acceleration, which is required to run Final Cut Pro.
      My GPU is: AMD Radeon R7 240 but show on Hachintosh About : Graphics: Display 128 MB. Thank you for help.
    • I got same error 4 years later. On High Sierra. What's the solution? What you suggested doesn't work. Why does this happen? Any ideas?
    • Hi there. I have the exact laptop and was able to install MacOS HS on it and boot up. I followed tonymaxx086 instructions but.... the following are NOT working as yet.... 1) Keyboard and trackpad (although usb kb and mouse work)
      2) Backlite control (screen appears to be in battery mode - dimmed)
      3) Sound
      4) Wifi 
      5) battery? I am able to access the internet and browse ok using Safari. I want to resolve #1 and 2 before I resolve the rest, but I am having an issue to determine what kexts to inject. There is no cross reference to this MOBO and I am not familiar with it. Can someone point me in the right direction? Many thanks.... 
       
    • Hey i won't this to but the zip is not good  
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    15    0

×