Win 8.1 + Mavericks 10.9.1 - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
ecrudragon

Win 8.1 + Mavericks 10.9.1

Question

ecrudragon    0

Dear Staff,

 

i done installing Mavericks 10.9.0 together with windows 8.1 (Happy to upgrade 10.9.1) now the problem i have is i can't boot my computer without bootable usb... i installed chameleon bootloader on my MAC DRIVE but even though i can't boot the computer without bootable USB.

 

One more thing i have GeForce 7200 SE / 7300 GS 256 MB Graphics... kext is installed and graphics are working pretty much but the only thing is i can't change the resolution also youtube videos + other videos are little bit buggy.

 

Thank You,

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Deepak    1,701

first of all you need to install a bootloader like Chameleon  you will get rid of  using Bootable usb ...

another thing if you want to make windows as Main OS Then use EasyBCD to boot with both or Mac as Main OS Nothing to do...

check your getting Full qe/ci 

Edited by Deepak
  • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
tonyweb    0

I am having the same problem.  I installed the Chameleon several times... and still not be able to boot from max os without the boot usb from where I install the mac osx with.  Please help...

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Deepak    1,701

I am having the same problem.  I installed the Chameleon several times... and still not be able to boot from max os without the boot usb from where I install the mac osx with.  Please help...

 

Thanks

boot with -v and post image where it stuck we help you better..

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
tonyweb    0

Thank you for your replying, 

here is my situation... after install the os x 10.9, reboot, and second stage it doing the repairing permission done. I restart my computer without the usb, the computer just go straight to windows.  I tried to install the chameleon bootloader but nothing show up.

here is what I have in my computer

1 HDD with 3 partitions.

1 = 100mb system reserve (it is not being use at amoment)

2 = windows 7 with bcd (easybcd loaded)

3 = mac os x

 

beside the booting... everything is running fine.

 

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
tonyweb    0

Edit: Everything is working now.

I wiped out the hard drive... install os x on the first partition and everything is working...except the battery... but I will look into to that later...

 

Thanks all..

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
SCHUMY    0
You Might explain how did the installation with the two so?
How many partitions do, etc. installation order.
thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

hey, i had the same problem ,in every boot it showed "boot0=done" and then boots straight to windows instead of mac,later i solved this problem with amoi partition manager ,first i converted my mac partition from logical to primary ,then set it as active partition .it solved my mac boot problem now it easily boots without usb,u can use chameleon wizard to change the boot theme to what u like.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hi guys, managed to make a hackintosh and everything is going great (Wifi, cpu ECT)   But it's pretty damn slow, i tried one of my favorite lightweight games to test (The Ultimate Doom) and it could barely run THAT! This is my first time and i have no idea how to get my 8570 to work.. Probably should have read a bit, eh? Lol.   And no I don't plan on using my hackintosh for gaming, but god so slow..   Thanks, help would be very appreciated. Edit: It's the dedicated version btw, and in about my mac I see "Graphics Display 3 MB" maybe the issue?  
    • Trying to boot to the installer but I get instant reboot after the following: I am using the following flag (I tried a variation - I need USBBusFix=Yes otherwise it fails even earlier): All my USB devices turn off just before it reboots, so I'm guessing it loses connection to the USB install media - but I can't work out why it's disabling all the USB's. My motherboard is an AsRock Killer Fatal1ty 990FX.
    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×