Niresh Mavericks On Dell Inspiron 5520 - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Adnan Zahid

Niresh Mavericks On Dell Inspiron 5520

Question

Adnan Zahid    0

my laptop has the following specs

 

Ci5 ivy bridge

12GB Ram

1GB Amd radeon 7670m HD

 

installed niresh mavericks  and during installation i backed up intel and nvidia graphics kexts and installed it without any other change

when it was done i pressed 6 during boot and the x64 bootloader was there as i read in a forum i dont remember where.

without any boot flags it was ready and booted

 

the GPU was there in the About mac but i didnt tested it yet by playing any video

 

the touchpad wasnt working so i tried this kext using kext wizard

 

http://www.osx86.net/files/getdownload/3197-updated-trackpad-keyboard-ps2-32-64/

1448-PS2-Synaptics-Keyboard-32+64.zip

 

after a reboot, the keyboard and touchpad was working....though no gestures are available but that isnt a necessity for me.

 

now for the wifi...my wireless card is Dell Wireless1704 802.11b/g/n...i guess the company is broadcom

 

i cant make it work ...also i tried the scripts here

 

http://www.insanelymac.com/forum/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=49262

bcm43xx_enabler_0.5.3.sh.zip

 

but these dont work...it does something with the /System/Library/Extensions/IO80211Family.kext/Contents/PlugIns/AppleAirPortBrcm4311.kext but doesnt seems to work

 

i dont understand what is this AIRPORT in mac....

help needed and extremely appreciated

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
sanjan    0

well 7670m can be disabled, but the problem is with power consumpion, HWMonitor shows that the power consumption of CPU package total to be around 19Watts. can you guys tell me what des hwmonitor shows in your systems

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi I have the same Dell Inspiron 5520 but with different specs Intel i5 8Gb Ram 1Tb HDD I tried installing Hacintosh 10.9.0 as given in Niresh Video. I could Install the OS but after restart when installation is done for setup it is just showing the loading and Apple logo. I have waited for an hour but it is not going further. So kindly help me ASAP where I don't have any OS right now in my Lappy. Thanks, Chiranjeevi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi I have the same Dell Inspiron 5520 but with different specs Intel i5 8Gb Ram 1Tb HDD I tried installing Hacintosh 10.9.0 as given in Niresh Video. I could Install the OS but after restart when installation is done for setup it is just showing the loading and Apple logo. I have waited for an hour but it is not going further. So kindly help me ASAP where I don't have any OS right now in my Lappy. Thanks, Chiranjeevi.

Same problem, please help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×