iMovie Glitched iMovie Glitched - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Jump to content
(Closed Account)

iMovie Glitched

Recommended Posts

After i installed iMovie and attempted to make a movie the preview screen was glitched and was impossible to see. All my drivers are installed. Help would be appreciated 

 

picture: 1407784251__20140811190133_sam_0470.jpg

 

specs: AMD Athlon II X4 630 Processor

4GB DDR2 ram

AMD Radeon HD 6570 graphics card chipset

Share this post


Link to post
Share on other sites

What drivers did you install? Please also mention your graphics card. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

the only driver i dont have is the sound driver

And you know for certain that the grahics are fully working? QE CI/full acceleration? And you dont have any other problems where things are going all crazy? Try copying all movie files into the project. 

 

What sound card do you have? We may get that working aswell.

Share this post


Link to post
Share on other sites

And you know for certain that the grahics are fully working? QE CI/full acceleration? And you dont have any other problems where things are going all crazy? Try copying all movie files into the project. 

 

What sound card do you have? We may get that working aswell.

my sound card seems to be integrated into my gigabyte motherboard ( and the speakers are the Creative Inspire I-Trigue 3300

Share this post


Link to post
Share on other sites

And you know for certain that the grahics are fully working? QE CI/full acceleration? And you dont have any other problems where things are going all crazy? Try copying all movie files into the project.

What sound card do you have? We may get that working aswell.

q1 how you check the qe/ci acceleratoon?

Q2 yes it does showup on photobooth on startup but its temporeral.

Q3 what do you mean by copy the movie files into the project?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Q1: transparant menubar/ in launchpad when you press command/Option the icons start vibrating.

 

Q3: i found that when i was googling i thought you might know what it ment

 

What gigabyte motherboard do you have? Then ill send you the required kext

Share this post


Link to post
Share on other sites

Q1: transparant menubar/ in launchpad when you press command/Option the icons start vibrating.

Q3: i found that when i was googling i thought you might know what it ment

What gigabyte motherboard do you have? Then ill send you the required kext

yes the menu bar is transparent and my motherboard is an M720-us3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting April 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $31.08 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • I have the same cpu, GPU, and SSD. Did you ever get full gfx support? I'm sick of the stuttering. 
    • Install is hanging at 11 minutes  Localhost osinstaller 403 can not connect to /var/run/systemkeychaincheck.socket no such file or directory 
    • So far installer is working with amd phenom ii x4 965 black edition and gtx 750ti. Installing on a Kingston 240 GB ssd. Mobo is  m4a88t -v evo/usb3 from asus. Used boot flags /amd64 nv_disable=1 dart=0 -x -v
    • I managed to install the niresh mav distro and then did the combo update without reinstalling the hackintosh stuff after the update, this ofc resulted in my pc not booting. Ive tried to use the installer to do a time machine backup of my system pre combo update to no avail, and now I cant even get the installer to boot again. any and all help is greatly appreciated. I'm using a asus m4a88t -v evo/usb3 mobo and amd phenom ii x4 965 Deneb edition. I previously booted the installer using -amd64 nv_disable=1 dart=0 and I think -x -v but I cant remember. I think my bios needs to be updated but I cant even find the board on the asus site so any help with that would also be appreciated. if anyone is familiar with the hp flyer red laptop my wife would like me to hackintosh that as well. I have a working windows 10 install and working Ubuntu install, sandisk cruzer 32gb flashdrive and a couple blank cds at my disposal. 
    • hello i have installed sierra on dell optiplex 780 sff everything works perfectly except that i have installed a wifi dongle BL-WN151 in usb but my hack does not recognize it. thank you for helping me if you can. OS X sierra .....
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,143
    • Reviews
      2,612

    Latest File
    By ka209

    34    0

×