Mountain Lion 10.8 - Thought I was on the homestretch!.. not so much... - Hackintosh Mountain Lion - Hackintosh Zone Mountain Lion 10.8 - Thought I was on the homestretch!.. not so much... Jump to content
George Peverill

Mountain Lion 10.8 - Thought I was on the homestretch!.. not so much...

Recommended Posts

Well after being thoroughly proselytized by a friend over to Mac. I thought I'd give a go turning one of our PC's into a Hackintosh. It's a Toshiba NV5915h-ca (P6200 at 2.13ghz,4gb ddr3 ram, Intel HD Graphics,500gb hard drive). I downloaded this torrent...

 

http://thepiratebay.se/torrent/7612017/Niresh_12495_OSX_10.8_Mountain_Lion_USB_Bootable_for_Windows

 

put it onto USB Stick and managed to boot it up into the setup with no issues.  Erased the only drive in the system and started the setup..

 

24minutes or so . counts down to about 6 minutes doing the install as per normal and then white screen with a gray cursory looking block over to the right. I have run with the -x -v option and it stops on a ACPI error. 

 

Any tips for installing on this particular laptop?  The first time I just left everything completely default in the installer. The second time I did a few things I heard on the net with no luck.

 

I've tried booting with the GraphicsEnabler=No and a few other settings wtih no luck. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Backup the graphics extensions when installing there is a package for it

your IntelHD Graphics is old and its not supported by Mac OS X

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Backup the graphics extensions when installing there is a package for it

your IntelHD Graphics is old and its not supported by Mac OS X

 

So there is a package named backup graphics kexts when I customize at the install screen? also is there any command line options I should be calling when I boot from the USB drive?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $148.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Affter install High Sierra Zone in: Gigabyte H110m / i3 7100 In first reboot working the graphics but no USB drivers / External USB disks i cant mount clover In the secod reboot have problem, the solution -disiablegfxfirmware ane boot whit config, but hace the same problems, dont see the usb drivers and can not mount uefi partition In other reboot see diferentes config, i try diferents, boot with config_uefi without flags, but when run the graphics dont works but i see the usb drivers and external disk and mount the uefi driver. how repair this? boot with config and fix everting or boot with config_uefi and fix graphics?   sorry my inglis is not god
    • Dear Guys,
      Im trying to install mac os x sierra in my dell laptop and ihave followed all the details and reached the installation part. But im getting error saying "An error occurred installing macOS.To use apple diagnostics to check your mac hardware"
      Guys please please help me with it.ithink im almost 90% close to installing mac os. my lap config as follows.the person who help me resolve will be my hero  Motherboard: INTEL i3 370M 2.40GHZ,0KRP5X CPU: DELL N4030 MODEL. Graphics: ATI Mobility Radeopn HD 5430 Motherboard:  
    • i did one but no hdmi or display port sound even if they are detected processor neither no wifi   and install a multiboot ? i triyed clover but didnt work    
    • Hey can some one help me with a problem https://ibb.co/jv8TRT this is my problem I hope you can help me guys
    • Hi
      I followed Nirav's High Sierra installation guide.
      My problem is that I am getting the below error at the install boot screen (osxAptioFix2Drv:Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi
      Using reloc block: no hibernate wake: no)


      what I should to do?

      my specs:
      Asus Rampage VI Extreme 
      intel Core i7 7800x
      Samsung 960 EVO SSD 250 
      Gigabyte GEFORCE GTX 1080 TI Gaming OC
      GSkill TridentZ DDR4 8x2 GB
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    122    0

×