can`t get the boot menu after installing Win for dual boot + kext issue before installing Win - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
Ahmed_TBD

can`t get the boot menu after installing Win for dual boot + kext issue before installing Win

Recommended Posts

hi every one 

 

sorry to bother u in my issue and sorry for my english 

 

first i will tell u my build and what i did and then what the issue exactly 

 

 

GA-Z97X-UD3H 

i5-4590 3.3

Kingston ram 8gb 

HDD 1tb

PSU CX750M 

 

no graphics card or any thing else 

 

i did the instlation process of 10.9.0 from my usb 

and thanks god every thing goes ok and booting is ok but with delay around 55s from starting PC until the login 

after that  i just use Multibeast for kext 

then i update to 10.9.4 

and also every thing ok booting working 

 

the thing i did for make the booting work 

is using the flag -x 

without it the mac take ages and didnt give me the login menu 

so i use -x and change the chameleon file and put the -x in the Kernal Flags 

 

any way its work and the screen resolution work fine with FHD screen 

 

the 2 issue i have after every thing work 

 

1 - no sound 

2 - no external HDD or USB are working 

i try to format the flash in these format 

exFAT - FAT - FAT32 

and nothing work 

 

in the disk utilites i got the USB there with the gray color which mean its not mounted i try mossssssssst of solution i found in google about solving the mount issue and nothing work 

every time i want to mount it its say cannot mount this disk 

 

one of my friend call me from 2h and say when he had mac before he got a program with one of his HDD and let him open all USB format and flashes without issue but he didnt remember the name of that program but i didnt find any thing about this !! 

 

 

 

now my second issue in booting 

 

i make 3 partition on my HDD

Mac Os X  ~ 200gb

Win ~ 290gb

Linux ~ the rest 

 

 

i put my Win usb 

and install it on the Win partition and it ask me to format it first then after formating the partition i install the win8.1 

 

after its work when i restart or start my PC 

 

its go directly to the Win 8.1 login its dont give me the message that ask for which OS i want to boot 

 

i hope there is solution for this issue 

 

 

now i use a program called AOMEI to move the Win OS to another HDD so i can have 2 separate HDD each one with different OS

maybe this will solve the issue if i didnt get the help or a solution for my issue

 

 

waiting u guys and thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $62.51 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hello! Yesterday I successfully installed Yosemite (Yosemite Zone distro) on my laptop (Sony Vaio FIT 15E with an i3-3217U). The only thing that doesn't work is the wifi card (BCM43142). I found in my house another wireless card, AzureWave AW-NB047H. Is this wireless card compatible with macOS?   Sorry for my bad english and thanks in advance. ~IOStream
    • i have installed sierra on my acer aspire e14 e5 - 475G 59C7 with processor i5-7200u 2.5GHZ  nvidia geforce 940MXX 2GB  4GB DDR4  when i install i disabled "move nvidia.pkg" "ati.pkg" "intel.pkg" installed works, but when i type something it gone too far. for example i just type "a" in 0.5 seconds it shows "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" anyone know how to fix this?        
    • Hello,
      On High Sierra 10.13.1 under VMWare.
      I install Final Cut Pro 10.4 when running got this error:
      This graphics configuration does not support hardware acceleration, which is required to run Final Cut Pro.
      My GPU is: AMD Radeon R7 240 but show on Hachintosh About : Graphics: Display 128 MB. Thank you for help.
    • I got same error 4 years later. On High Sierra. What's the solution? What you suggested doesn't work. Why does this happen? Any ideas?
    • Hi there. I have the exact laptop and was able to install MacOS HS on it and boot up. I followed tonymaxx086 instructions but.... the following are NOT working as yet.... 1) Keyboard and trackpad (although usb kb and mouse work)
      2) Backlite control (screen appears to be in battery mode - dimmed)
      3) Sound
      4) Wifi 
      5) battery? I am able to access the internet and browse ok using Safari. I want to resolve #1 and 2 before I resolve the rest, but I am having an issue to determine what kexts to inject. There is no cross reference to this MOBO and I am not familiar with it. Can someone point me in the right direction? Many thanks.... 
       
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    15    0

×