Still waiting for root device - OS X Install issue on GA-Z87N-WIFI - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content

Still waiting for root device - OS X Install issue on GA-Z87N-WIFI

Recommended Posts

Hi @all!

I just bought my first hackintosh components which I put together today.

But, first of all, the components I used:

Intel Core i3-4360
No Graphics Card
SATA Harddrive, 500 GB
8 GB of RAM.

I bought this components because of some buyers guides and forum posts pointing out that the install would be very easy.

For installation, I use an USB drive of Niresh OS X Mavericks.
I know the USB drive is working because I successfully set up a virtual machine with it.

So I built the computer, put in the USB drive and fired up the machine.

I used the -v flag to see whats happening.

I also used some other flags such as -x or -maxmem or -GraphicsEnabler (both yes and no), but I always hit the screen I attached a photo of.


Can anyone tell me what I am doing wrong? Since so much people wrote that the install is easy, I think the problem is sitting in front of the keyboard

I would love to hear from you.

Greetings from Germany,


Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting March 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!


    $104.13 of $100.00 goal reached.
    Donate Now