Stuck on OS X Mavericks 10.9 install after a lost week and multiple tries - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
nicholasscott

Stuck on OS X Mavericks 10.9 install after a lost week and multiple tries

Question

Hey guys so this is my first post, I apologize if I leave something out or this has been answered, but I cant seem to find it.

So I have been trying to get os x 10.9.4 or later installed on my PC. Specs

 

Windows 7 SP1 X64

AMD Phenom II X6 1055T 2.8 GHz

Gigabyte GA-880GMA-UD2H

DDR3 4GB Ram

ATI Radeon HD 4250

AMD High Definition Audio Device

 

I installed VMware Workstation 10 and used the Unlocker 1.3. Added the VM for OS X 10.9, Removed the "firmware = efi" when I attempt to boot using the .vmx IDE torrent "os x mavericks 10 9 retail vmware image" I get to Loading Darwin/X86 screen and it just keeps spooling. I don't know how to get past that screen and get to the installation.

 

I installed Virtualbox 4.3.12 and used the Niresh ISO. I finally got OS X installed using the amd64 flag and added the graphics for 1080p. It runs pretty slow in Virtualbox but at least it boots. When I try to upgrade to 10.9.5 uding the app store, the purpose of having OS X is to use Xcode which needs 10.9.4+, it boots to the Guru Meditation error. I am really lost here and have been reading forums and install guides for the past week. Any help would be greatly appreciated! Thanks for everything so far guys.

 

P.S what is the fasting more stable software to use VMware or Virtualbox? Can I install OS X 10.9.5 on either one using AMD?

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
chuy_21    0

I tried installing mavericks in virtualbox, and yes runs so slow, then better i installed it in my hard drive directly and it runs well,

you need at least 8gb of ram in order to run it from virtualbox

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×