Boot0 error - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Gheorghita Floryn

Boot0 error

Question

Hey

Just installed Maverick 10.9.0 it updated to 10.9.5

from the beginning i can't make to boot on it;s own i have to use the USB drive

i have installed the chamelion latest still nuttin

Here is the log from the chamelion:

 

Chameleon installer log - Sat Sep 27 10:03:29 EEST 2014
Installer version: 2.2svn 2344
======================================================
/dev/disk0
   #:                       TYPE NAME                    SIZE       IDENTIFIER
   0:      GUID_partition_scheme                        *500.1 GB   disk0
   1:                        EFI EFI                     209.7 MB   disk0s1
   2:                  Apple_HFS Mac HD                  499.8 GB   disk0s2
/dev/disk1
   #:                       TYPE NAME                    SIZE       IDENTIFIER
   0:     FDisk_partition_scheme                        *7.9 GB     disk1
   1:                  Apple_HFS Niresh-Mavericks        7.9 GB     disk1s1
======================================================
Backup Chameleon files
Backup stage2 file /Volumes/Mac HD/boot to /Volumes/Mac HD/Chameleon.Backups/2014-09-27-10h03/boot
Backing up /Volumes/Mac HD/Extra folder to /Volumes/Mac HD/Chameleon.Backups/2014-09-27-10h03/Extra
======================================================
Clearing options...
======================================================
Running Standard postinstall script
Target volume = /Volumes/Mac HD on /dev/disk0s2
Target disk already has existing Chameleon stage 0 loader - boot0md (v1).
======================================================
Stage 0 loader not written to /dev/disk0.
Written boot1h to /dev/rdisk0s2.
Written boot to /Volumes/Mac HD on /dev/disk0s2.
======================================================
Preparing to check target disk for previous installations.
Going to check the EFI system partition also.
Mounting /dev/disk0s1 as /Volumes/EFI.
Checking disk0.
Nothing found that could cause any problems.
======================================================
Disk: /dev/rdisk0 geometry: 60801/255/63 [976773168 sectors]
Signature: 0xAA55
         Starting       Ending
 #: id  cyl  hd sec -  cyl  hd sec [     start -       size]
------------------------------------------------------------------------
 1: EE 1023 254  63 - 1023 254  63 [         1 -  976773167] <Unknown ID>
 2: 00    0   0   0 -    0   0   0 [         0 -          0] unused      
 3: 00    0   0   0 -    0   0   0 [         0 -          0] unused      
 4: 00    0   0   0 -    0   0   0 [         0 -          0] unused      
 
Setting /Volumes/Mac HD partition active.
======================================================
Standard script complete
======================================================
Added boot option: EthernetBuiltIn=Yes
Added boot option: UseKernelCache=Yes
Added boot option: Kernel Flags=npci=0x2000
Added boot option: Kernel Flags=dart=0
Added boot option: GraphicsEnabler=Yes
======================================================
Running Post postinstall script
Target volume = /Volumes/Mac HD
===============================================
Unmount all volumes named EFI
/private/tmp/PKInstallSandbox.MahjmU/Scripts/org.chameleon.post.xi3aRq/UnMountEFIvolumes.sh: line 25: /private/tmp/PKInstallSandbox.MahjmU/Scripts/org.chameleon.post.xi3aRq/InstallLog.sh: No such file or directory
/private/tmp/PKInstallSandbox.MahjmU/Scripts/org.chameleon.post.xi3aRq/UnMountEFIvolumes.sh: line 26: /private/tmp/PKInstallSandbox.MahjmU/Scripts/org.chameleon.post.xi3aRq/InstallLog.sh: No such file or directory
======================================================
Post postinstall script complete
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×