Freeze At The End Of The Process - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Sumon Khan

Freeze At The End Of The Process

Question

Sumon Khan    3

Hi, I installed successfully but at the end of the process when I need to put my name then my mouse and keyboard is freezing. What should I need to do now for fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Sumon Khan    3

Hi Brother, You've saved me. Now everything working perfectly. I'm now using full featured Mavericks. :) I'm really grateful to you. By the way, what actually does -f and should I need to put it all time?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Sumon Khan    3

You don't have to write the following command on Terminal. Just boot with the following command when you'll run you PC. That's it

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Thanks sumonbdinfo, my installation for some reason does not have to boot Chameleon, goes straight to the apple logo, only able to execute such commands with the stick used to install the system!
Now I'm having problems with Wifi, use the TP Link 721N (Atheros Qualcomm AR9271 Wireless Network Adapter).
I tried all the solutions available here with no success!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×