10.9.1 Upgrade Audio Not Working After - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
blackspy619

10.9.1 Upgrade Audio Not Working After

Recommended Posts

Hello,

So after installing the 10.9.0 my hackintosh worked perfectly, no problems and Audio. The voodoo HDA kext is still there, but the prefpane no longer recognizes the voodoohda.kext and the devices are no longer listed in Sound. I tried reinstalling using Niresh auto install, mutlibeast using both the Realtek 892 and voodoo kexts (0.2.1, 2.7.2, and 2.8.4) all without fixing the problem. I also tried manually installing 2.7.2 and then i got a kernal panic, (i did repair permissions/cache after manual install using kext wizard) . Thanks everyone, Any suggestions? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You should replace the sound kext I think. I read about it on tonymac forum. I updated 10.9 to 10.9.1 to saw your post and everything is working for me. Not even a single scratch

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey so I managed to update successfully using the voodoo 2.8.4 found her: https://www.hackintosh.zone/file/48-voodohda-hackint0sh/ . I did this after installing OSX and not selecting automatic Audio install. I did try the ALC 892 kext but it didn't work. I then installed the 10.9.1 update using the dog downloaded from Apple's website. now It works perfectly. Thank you for the help. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting January 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $40.92 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Do you have an AMD or Intel processor?
    • sorry to bother you guys    specs:   xeon x3230 gigabyte ep43-UD3l motherboard 6gb ddr2 ram radeon 5450 1gb   i load clover and select boot drive and it shows me    ++++++++++++++++++++++++++   then restarts   what am i doing wrong? 
    • I have the updated Lilu.kext loaded and now tried loading the Nvidia GraphicsFixup.kext too. With the GT 610 installed, there is no difference (no difference with the HD4600 either). I posted a photo where it repeats over and over (3rd item in this Photos album) https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0f5M7GFPGEAfHW Should I try re-installing HS with your new AMD release? Try a different video card? Any help is appreciated Niresh! Martin
    • @Niresh i forgot to say that that error was given because i have a Samsung M2 NVMe 960pro. I tried to remove it and it kinda worked but with a lot of bugs even during the installation. I can't remember everything clearly now cause it's been like 4 months ago
    • Thanks. I Have One Ethernet And One Wifi. Here Is The Terminal Log :  iMac:~ marcus$ lspci -nn 00:00.0 Class [0600]: Device [8086:190f] (rev 07) 00:01.0 Class [0604]: Device [8086:1901] (rev 07) 00:08.0 Class [0880]: Device [8086:1911] 00:14.0 Class [0c03]: Device [8086:a12f] (rev 31) 00:14.2 Class [1180]: Device [8086:a131] (rev 31) 00:16.0 Class [0780]: Device [8086:a13a] (rev 31) 00:17.0 Class [0106]: Device [8086:a102] (rev 31) 00:1c.0 Class [0604]: Device [8086:a110] (rev f1) 00:1c.2 Class [0604]: Device [8086:a112] (rev f1) 00:1d.0 Class [0604]: Device [8086:a118] (rev f1) 00:1d.2 Class [0604]: Device [8086:a11a] (rev f1) 00:1d.3 Class [0604]: Device [8086:a11b] (rev f1) 00:1f.0 Class [0601]: Device [8086:a145] (rev 31) 00:1f.2 Class [0580]: Device [8086:a121] (rev 31) 00:1f.3 Class [0403]: Device [8086:a170] (rev 31) 00:1f.4 Class [0c05]: Device [8086:a123] (rev 31) 01:00.0 Class [0300]: Device [10de:1c82] (rev a1) 01:00.1 Class [0403]: Device [10de:0fb9] (rev a1) 03:00.0 Class [0c03]: Device [1b21:1242] 05:00.0 Class [0604]: Device [1b21:1080] (rev 03) 07:00.0 Class [0200]: Device [10ec:8168] (rev 15)
  • Download Statistics

    • Files
      845
    • Comments
      2,130
    • Reviews
      2,555

    Latest File
    By 8osm3rka

    21    0

×