HELP! OSX Setup won't get past account creation - Troubleshooting - Hackintosh Zone HELP! OSX Setup won't get past account creation Jump to content
  • 0
Luca Chana

HELP! OSX Setup won't get past account creation

Question

My specs are
Amd FX 6300
Gigabyte 78 series
MSI gtx 650 ti boost
8GB Ram

What happens is when I install with chameleon boot loader it won't get past the grey screen after the apple logo. So I tried clover which gets to setup and I get to the step to enter you account details I enter them all click the next button it freezes for around 3 seconds with the mouse stuck and then restarts.?. Any help appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I managed to get to the part where it says setting up your Mac with the spinning logo and then it restarted so it's obviously after a set amount of time

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,624

    Latest File
    By ka209

    113    0

×