Niresh Dvd installer will not boot- Niresh Dvd installer will not boot- - Hackintosh Mountain Lion - Hackintosh Jump to content
hanger

Niresh Dvd installer will not boot-

Recommended Posts

1414087100__img_20141022_204745.jpg

 

I can not boot into installer> Downloaded installer and burnt to Dvd with Win32Disk Imager. When I boot i get as per Image attached. Could anyone help with this??

 

My system: HP h8-1221  x64-based Pc, Windows 7 Home Premium,Intel I7-3770 CPU 3.40GHz. Bios AMI 7.11, SMBIOS v2.7. 8 GB Ram. NVIDIA GeForce GTX 650

 

Windows is on it's one drive.

I had ML and Mavericks 10.9 installed on my second drive. Both ML and Mav were working great,everything was working.

 

I decide I did not need both versions of OS X, so I deleted ML and added Ubuntu to the drive. Had a problem had to format drive.

 

Then I installed Ubuntu--working fine, Now I am trying to put OS X on a separate partition but the installer will not boot.

 

I have also tried the EasyBCD method as shown in Niresh guide,but I get the same result.

I have tried ML 10.8, 10.8.2 and 10.9 Mavericks.

 

I get the same result in all boot starts then the blinking cursor

 

 FYI: the installer boots fine in VM and ML installed and working fine.

 

Thank You.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

1414087100__img_20141022_204745.jpg

 

I can not boot into installer> Downloaded installer and burnt to Dvd with Win32Disk Imager. When I boot i get as per Image attached. Could anyone help with this??

 

My system: HP h8-1221  x64-based Pc, Windows 7 Home Premium,Intel I7-3770 CPU 3.40GHz. Bios AMI 7.11, SMBIOS v2.7. 8 GB Ram. NVIDIA GeForce GTX 650

 

Windows is on it's one drive.

I had ML and Mavericks 10.9 installed on my second drive. Both ML and Mav were working great,everything was working.

 

I decide I did not need both versions of OS X, so I deleted ML and added Ubuntu to the drive. Had a problem had to format drive.

 

Then I installed Ubuntu--working fine, Now I am trying to put OS X on a separate partition but the installer will not boot.

 

I have also tried the EasyBCD method as shown in Niresh guide,but I get the same result.

I have tried ML 10.8, 10.8.2 and 10.9 Mavericks.

 

I get the same result in all boot starts then the blinking cursor

 

 FYI: the installer boots fine in VM and ML installed and working fine.

 

Thank You.

 

 

is it Mavericks DVD iso or Mountain Lion?, i tried Mavericks iso before some time it was also not working i wasted my Dual Layer DVD, try Mavericks USB dmg file installer it works

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have tried both ML and Mavericks on Dvd and Usb. None of them will boot.

 

On Mav. Usb I get Boot 0 Int, Boot 0 done, Boot1 / with flashing cursor and that's as far as I can get.

 

I am thinking the installer is looking for some boot option that is not available. 

 

Any help?

 

 

I got this solved, it seems the problem was my bios. I set it back to original and every thing works.

 

Installed Mavericks with everything working :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting April 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $31.08 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • I have the same cpu, GPU, and SSD. Did you ever get full gfx support? I'm sick of the stuttering. 
    • Install is hanging at 11 minutes  Localhost osinstaller 403 can not connect to /var/run/systemkeychaincheck.socket no such file or directory 
    • So far installer is working with amd phenom ii x4 965 black edition and gtx 750ti. Installing on a Kingston 240 GB ssd. Mobo is  m4a88t -v evo/usb3 from asus. Used boot flags /amd64 nv_disable=1 dart=0 -x -v
    • I managed to install the niresh mav distro and then did the combo update without reinstalling the hackintosh stuff after the update, this ofc resulted in my pc not booting. Ive tried to use the installer to do a time machine backup of my system pre combo update to no avail, and now I cant even get the installer to boot again. any and all help is greatly appreciated. I'm using a asus m4a88t -v evo/usb3 mobo and amd phenom ii x4 965 Deneb edition. I previously booted the installer using -amd64 nv_disable=1 dart=0 and I think -x -v but I cant remember. I think my bios needs to be updated but I cant even find the board on the asus site so any help with that would also be appreciated. if anyone is familiar with the hp flyer red laptop my wife would like me to hackintosh that as well. I have a working windows 10 install and working Ubuntu install, sandisk cruzer 32gb flashdrive and a couple blank cds at my disposal. 
    • hello i have installed sierra on dell optiplex 780 sff everything works perfectly except that i have installed a wifi dongle BL-WN151 in usb but my hack does not recognize it. thank you for helping me if you can. OS X sierra .....
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,143
    • Reviews
      2,612

    Latest File
    By ka209

    34    0

×