After Installing Os X 10.8.5 Succesfully On Amd Fx What Do I Do So I Can Use It After Installing? - OS X Mountain Lion 10.8.5 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
RenderYou

After Installing Os X 10.8.5 Succesfully On Amd Fx What Do I Do So I Can Use It After Installing?

Question

RenderYou    0

Please help asap I need to be able to use it after installing and able to fix the graphics issue that makes it glitchy then I need to be able to use it properly.!!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

1. Run the terminal http://splights.eu/screencloud/osx10.8.5_2013-12-26_15:10:29.jpg

2. Type in the terminal: sudo cp /mach_kernel /mach_kernel_old

    This make a backup of the current kernel and you can boot your system if this method not working for you.

    Just type in the bootloader if your system will broken after this fix method: mach_kernel_old

3. Download this kernel: http://www.osx86.net/file/3716-1085-amd-kernel/

4. Remove the old kernel and replace with the new:

    In the terminal: sudo rm /mach_kernel

                             sudo cp (drop your downloaded kernel file here on the terminal window) /mach_kernel  (example)

                             sudo chown root:wheel /mach_kernel*

                             sudo chmod 644 /mach_kernel*

5. Rebbot and pray

    Remember: if your system not booting after this, than you must enter this in the bootloader screen: mach_kernel_old npci=0x2000 dart=0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
RenderYou    0

Ok. I use Clover to boot on to my windows and os x but i have to keep using clover and i'm fine with that. I just don't know why my screen is all glitchy like if I was using a cracked screen. What i believe is that i have to disable graphics enabler but just don't seem to know where to do that mind helping m. I am a amd user.

8320 fx proccesor

16 gb of pny ram

6870 asus 1gb video card

then running the os on a 1tb harddrive

Sorry for the misspelling using the os x but its glitchy and it does not show all the lettering and images.

https://www.dropbox.com/s/yk1i32y4lqdby3e/2013-12-28%2023.43.16.jpg

for example look at this picture.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

 

 

1. Run the terminal http://splights.eu/screencloud/osx10.8.5_2013-12-26_15:10:29.jpg

2. Type in the terminal: sudo cp /mach_kernel /mach_kernel_old

    This make a backup of the current kernel and you can boot your system if this method not working for you.

    Just type in the bootloader if your system will broken after this fix method: mach_kernel_old

3. Download this kernel: http://www.osx86.net/file/3716-1085-amd-kernel/

4. Remove the old kernel and replace with the new:

    In the terminal: sudo rm /mach_kernel

                             sudo cp (drop your downloaded kernel file here on the terminal window) /mach_kernel  (example)

                             sudo chown root:wheel /mach_kernel*

                             sudo chmod 644 /mach_kernel*

5. Rebbot and pray

    Remember: if your system not booting after this, than you must enter this in the bootloader screen: mach_kernel_old npci=0x2000 dart=0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×