stuck while installing Yosemite - OS X Yosemite Zone Hackintosh 10.10 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
anp.pdl

stuck while installing Yosemite

Question

anp.pdl    0

Hello. I was installing Yosemite after Niresh's released. But seems like I'm stuck here at this stage. I waited for more than 1 hour but seems like no response from the machine nor the installation procedure. The round thing keeps rolling though.

My machine is Acer M581t with Intel. Please do help me out here.

post-118460-0-41056600-1415549288_thumb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
anp.pdl    0

@. I somehow managed to installed it using the -x in the boot option. Everything went well and I could install it finally. But the problem I faced after when the machine automatically started was that the graphics was too low. Much low and you could actually see the transition. It was like every move with the mouse was like in a slow motion. I just can't explain how happy i was to see Yosemite on my machine and i was equally depressed to see the graphics at the end. My machine has Intel 4000HD graphics and is there any way I can manage that?

And thank you very much for your response.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Niresh    2,312

@anp.pdl Try the alternate Bootloader Clover

This is a rare issue i can see the spinning wheel there but looks like its stuck

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Niresh    2,312

@anp.pdl I have marked your answer as the best answer because it solves your topic

There are several models in HD4000 send me the device id 

you can try lspci command or use System Information app and navigate to Display

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
franta    0

Hi,

 

same issue here - I can only intall with -x flag and it is really slow - ASUS UX32VD - HD4000.

 

regards,

franta

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
verde    0

con my tarjeta quadro fx 1700  hace lo mismo usb en mbr no trabajan ni el Audio y en mavericks trabajan perfecto 

que podra ser disculpen el idioma.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Ritesh Ojha    0

I am facing the same issue and I have aready tried combinations of boot Flags (-v, PCIRootUID=0/1, -x, busratio=20 etc), However Installation stuck on the same screen which is told by anp.pdl. Last night I tried more than 17 times to install it but no luck... My Laptop is has Core i3 2310 @ 2.2GHz (2nd Generation), Intel HD3000 Graphics, 4GB RAM. I tried Clover with fake Grphics ID into graphics injector (I did successful installation of ML and mavericks using this method) but failed in Yosemite. Niresh Pelase Help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×