install succes, but OS X do not load stays at loading screen no progress - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone install succes, but OS X do not load stays at loading screen no progress Jump to content
Erick Laporte

install succes, but OS X do not load stays at loading screen no progress

Recommended Posts

first of al I'm a noob in hackingtosh, finally got it installed on my aha ROG g750jw laptop,

installation wen well, use USBBusFIX=Yes for instalation went well, but after roots stays at the logo f hackigntishzone and the progress bar does not fills up. 

any help would be greatly appreciated 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does it load at all, or does it load part of the way then freeze entirely? I'm running into the later situation. Run with the arguments -v and -x, let it go for a good while (~15 minutes), and tell me where it gets stuck, or better yet, post a picture of where it got stuck. If I manage to resolve my issue, I'll be back to help you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem here, installed correctly it boots up good.

After auto configuration it boots up only if flagged -x

Sabertooth x58

I7 920

24 gb ram

Zotac gtx 580

Ocz vertex3

Booting with -v it stucks at firewire(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,626

    Latest File
    By ka209

    115    0

×