Install Failed: Undefined error: 0 - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Install Failed: Undefined error: 0 Jump to content
Thibault Baldetti

Install Failed: Undefined error: 0

Recommended Posts

Hi,

I've tried to install OSX Yosemite in my PC (see the full-detailled specs on Specs.txt)

Here is the args I've typed in Chameleon when I boot the installer via USB.

 

-v cpus=1 npci=0x2000 dart=0 (I've also tried -v -x cpus=1 npci=0x2000 dart=0 and I haven't noticed any change)

 

Clover doesn't work!

 

At the end of installation, that's always the same thing: Install Failed: Undefined error: 0

The system can boot, but is really buggy!

 

Here is the end lines of my install history:

 

 

Nov  9 23:53:26 localhost OSInstaller[399]: PackageKit: Writing receipt for Hackintosh.Zone.appleupstreamuserclient-backup to /Volumes/MacintoshHD/private/var/db/receipts
Nov  9 23:53:26 localhost OSInstaller[399]: PackageKit: Writing receipt for Hackintosh.zone.BackupAppleIntelCPUPowerManagement to /Volumes/MacintoshHD/private/var/db/receipts
Nov  9 23:53:26 localhost OSInstaller[399]: PackageKit: Writing receipt for Hackintosh.Zone.Post-Script to /Volumes/MacintoshHD/private/var/db/receipts
Nov  9 23:53:26 localhost OSInstaller[399]: Installed "Hackintosh Zone Yosemite" ()
Nov  9 23:53:26 localhost OSInstaller[399]: PackageKit: ----- End install -----
Nov  9 23:53:26 localhost OSInstaller[399]: PackageKit: 950.6s elapsed install time
Nov  9 23:53:26 localhost OSInstaller[399]: Cleaning up non-target install media.
Nov  9 23:53:26 localhost OSInstaller[399]: Reblessing orginal system on source media.
Nov  9 23:53:26 localhost storagekitd[400]: Blessed disk: Bless disk operation for disk: SKDisk { BSD Name: disk2s1 Mount point: /Volumes/Image Volume Role: kSKDiskRoleLegacyMacData Type: kSKDiskTypeHFS }
Nov  9 23:53:26 localhost OSInstaller[399]: Could not write configuration file (null)
Nov  9 23:53:26 localhost OSInstaller[399]: Could not write configuration file (null)
Nov  9 23:53:26 localhost OSInstaller[399]: Unable to write InstallType cookie file for Setup Assistant to pick up.
Nov  9 23:53:26 localhost OSInstaller[399]: Can't find system Audio level
Nov  9 23:53:26 localhost OSInstaller[399]: Target disk is not valid during bless step. New OS may not boot.
Nov  9 23:53:26 localhost OSInstaller[399]: OSIInstallElement <OSICleanUpElement: 0x7f9f92ac5bc0> errored out:Error Domain=NSPOSIXErrorDomain Code=0 "L’opération n’a pas pu s’achever. Undefined error: 0"
Nov  9 23:53:26 localhost OSInstaller[399]: ------- Install Failed -------
Nov  9 23:53:26 localhost OSInstaller[399]: Operation: Post install cleanup failed, Failure Reason: Error Domain=NSPOSIXErrorDomain Code=0 "L’opération n’a pas pu s’achever. Undefined error: 0"
Nov  9 23:53:26 localhost OSInstaller[399]: Enabling system idle sleep.
Nov  9 23:53:43 localhost Unknown[389]: 2014-11-09 23:53:43.971 OS X Installer[399:7521] Layout still needs update after calling -[NSScrollView layout].  NSScrollView or one of its superclasses may have overridden -layout without calling super. Or, something may have dirtied layout in the middle of updating it.  Both are programming errors in Cocoa Autolayout.  The former is pretty likely to arise if some pre-Cocoa Autolayout class had a method called layout, but it should be fixed.
Nov  9 23:59:53 localhost OSInstaller[399]: GetDYLDEntryPointWithImage(/System/Library/PrivateFrameworks/CacheDelete.framework/CacheDelete,CacheDeleteCopyPurgeableSpaceWithInfo) failed.
Nov  9 23:59:53 localhost Unknown[389]: 2014-11-09 23:59 OS X Installer[399] (FSEvents.framework) FSEventStreamStart: ERROR: FSEvents_connect() => Unknown service name (1102)
Nov  9 23:59:54 localhost OSInstaller[399]: Connection to sharingd became invalid
Nov  9 23:59:55 localhost Unknown[389]: 2014-11-09 23:59:55.065 OS X Installer[399:62939] Communications error: <OS_xpc_error: <error: 0x105391c60> { count = 1, contents =
Nov  9 23:59:55 localhost Unknown[389]:     "XPCErrorDescription" => <string: 0x105391f70> { length = 18, contents = "Connection invalid" }
Nov  9 23:59:55 localhost Unknown[389]: }>
Nov  9 23:59:55 localhost OSInstaller[399]: Folder Manager is being asked to create a folder (docs) while running as uid 0
Nov  9 23:59:57 localhost OSInstaller[399]: CoreServices logging is enabled,
Nov  9 23:59:57 localhost OSInstaller[399]: SFL Favorites initialized.

 

Any solution?

 

My system worked flawlessly with Niresh's Mavericks ISO

 

Best regards!

 

Thibault Baldetti

 

History details

History.txt

 

My full specs

Specs.txt

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem. i3-350M Toshiba laptop w/ Intel HD (1st gen) graphics and 8GB memory. A variety of boot flags attempted, all produce the same result, right after "Less than one minute" on the countdown. Very frustrating to wait 30-45 minutes before failing with no recourse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've done some additional poking around. Even though the installation claims to fail, is SOME cases it actually succeeds. Following the failure notice, I have rebooted (via the USB), selected the hard drive as the boot partition and successfully completed the Yosemite install. Strangely, this does not happen every time. The failure message changes, too, sometimes claiming an error executing a script that seems to be part of the kext-moving process following the Yosemite base install.

 

Niresh, any ideas? This seems to be a consistent and reproducible problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $148.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Dear Guys,
      Im trying to install mac os x sierra in my dell laptop and ihave followed all the details and reached the installation part. But im getting error saying "An error occurred installing macOS.To use apple diagnostics to check your mac hardware"
      Guys please please help me with it.ithink im almost 90% close to installing mac os. my lap config as follows.the person who help me resolve will be my hero  Motherboard: INTEL i3 370M 2.40GHZ,0KRP5X CPU: DELL N4030 MODEL. Graphics: ATI Mobility Radeopn HD 5430 Motherboard:  
    • i did one but no hdmi or display port sound even if they are detected processor neither no wifi   and install a multiboot ? i triyed clover but didnt work    
    • Hey can some one help me with a problem https://ibb.co/jv8TRT this is my problem I hope you can help me guys
    • Hi
      I followed Nirav's High Sierra installation guide.
      My problem is that I am getting the below error at the install boot screen (osxAptioFix2Drv:Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi
      Using reloc block: no hibernate wake: no)


      what I should to do?

      my specs:
      Asus Rampage VI Extreme 
      intel Core i7 7800x
      Samsung 960 EVO SSD 250 
      Gigabyte GEFORCE GTX 1080 TI Gaming OC
      GSkill TridentZ DDR4 8x2 GB
    • please i have dell latitude E5420 and my screen always divides into for during and after installing sierra or high sierra. please i really need help.
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    121    0

×