anyone help a girl out please? - OS X Mavericks 10.9 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
illo

anyone help a girl out please?

Question

I have a gateway nv53a.

AMD athlon II x2 processor p320

I was able to install and boot to setup using the tags:
-v cpus=1

But it freezes during set up. Its not a specific point because the faster I select the options the further it goes through the set up.

Could anyone tell me what my problem could be from the picture?

TymiXZ8.jpg

Any help is very appreciated
x.x

 

 

 

 

--------------------

New problem!

 

Needing to find the kext for my ATI Radeon HD 4250 card 

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Ugh, Now my problem is finding a kext for my graphics. Its ATI Radeon HD 4250.

apparently theres not one out yet. Does anyone know of an alternative?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting January 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $40.92 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • @Niresh i forgot to say that that error was given because i have a Samsung M2 NVMe 960pro. I tried to remove it and it kinda worked but with a lot of bugs even during the installation. I can't remember everything clearly now cause it's been like 4 months ago
    • Thanks. I Have One Ethernet And One Wifi. Here Is The Terminal Log :  iMac:~ marcus$ lspci -nn 00:00.0 Class [0600]: Device [8086:190f] (rev 07) 00:01.0 Class [0604]: Device [8086:1901] (rev 07) 00:08.0 Class [0880]: Device [8086:1911] 00:14.0 Class [0c03]: Device [8086:a12f] (rev 31) 00:14.2 Class [1180]: Device [8086:a131] (rev 31) 00:16.0 Class [0780]: Device [8086:a13a] (rev 31) 00:17.0 Class [0106]: Device [8086:a102] (rev 31) 00:1c.0 Class [0604]: Device [8086:a110] (rev f1) 00:1c.2 Class [0604]: Device [8086:a112] (rev f1) 00:1d.0 Class [0604]: Device [8086:a118] (rev f1) 00:1d.2 Class [0604]: Device [8086:a11a] (rev f1) 00:1d.3 Class [0604]: Device [8086:a11b] (rev f1) 00:1f.0 Class [0601]: Device [8086:a145] (rev 31) 00:1f.2 Class [0580]: Device [8086:a121] (rev 31) 00:1f.3 Class [0403]: Device [8086:a170] (rev 31) 00:1f.4 Class [0c05]: Device [8086:a123] (rev 31) 01:00.0 Class [0300]: Device [10de:1c82] (rev a1) 01:00.1 Class [0403]: Device [10de:0fb9] (rev a1) 03:00.0 Class [0c03]: Device [1b21:1242] 05:00.0 Class [0604]: Device [1b21:1080] (rev 03) 07:00.0 Class [0200]: Device [10ec:8168] (rev 15)
    • How many network adapters do you have? Like WiFi or Ethernet? Post output of lspci -nn command
    • Unfortunately i dont have any Option to disable my Grahpic Adapter. Can i disable it in an other way? Like any Boot Flags?   EDIT: I did just an Update for my BIOS but it didn't add any Options to disable my Graphics Adapter
    • This issue is called Discrete Graphics issue of High Sierra, To bypass this you have to disable either Intel HD Graphics 630 or Nvidia GeForce GTX 1060 from BIOS, Check into your BIOS to see if you have any options to disable Graphics, Then try booting Keep me updated
  • Download Statistics

    • Files
      845
    • Comments
      2,130
    • Reviews
      2,555

    Latest File
    By 8osm3rka

    21    0

×